Η Angel Collection περιλαμβάνει τα κοσμήματα που θα πλαισιώσουν τέλεια κάθε εμφάνισή σας

Η υψηλή κοσμηματοποιία συναντάει το σύγχρονο στυλ σε αυτή τη συλλογή που υπογράφει ο οίκος Kassis.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Tα αξεσουάρ παίζουν πάντα ρόλο για μία προσεγμένη και κομψή εμφάνιση και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο η σειρά Angel Collection του οίκου Kassis ξεχωρίζει. 

Ο Ηλίας Κάσσης επιλέγει μόνο high end κοσμήματα από την Ευρωπαϊκή αγορά και στη συλλογή του πλέον μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά κομμάτια. Από το 2007 η ομάδα design που πλέον έχει in house, έχει σχεδιάσει πολλές limited συλλογές για τον οίκο, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα αλλά και την αποκλειστικότητα των σχεδίων. 

Ανάμεσά τους και η ήδη επιτυχημένη Angel Collection, που συστήθηκε στο κοινό φέτος, η οποία εμπλουτίζεται με νέα σχέδια και μας προσκαλεί σε ένα παιχνίδι εσωτερικής αναζήτησης.

"Τι βλέπετε στον καθρέφτη κάθε φορά που κοιτάτε τον εαυτό σας;"

Η συλλογή Angel προέρχεται από την εσωτερική μας ομορφιά, από το εσωτερικό "φως" που αντανακλάται στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε. Αυτό είναι και το στοιχείο που ερωτεύονται οι άλλοι σε εμάς, αυτό είναι και που μας εμπνέει.  

"Μπορεί να μη θέλεις να είσαι άγγελος, εντάξει. Εγώ όμως πάντα θα σε βλέπω έτσι!" λέει ο οίκος Kassis και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τη νέα Angel Collection που έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις βασικές αρχές του brand: καινοτομία, ποιότητα, αποκλειστικότητα. 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο kassis.net