Αποκτήστε από τώρα το πιο κομψό γούρι του 2020

Η Li-LA-LO υπογράφει ένα ξεχωριστό κόσμημα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ιδανικό για δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή και για τον εαυτό σας, το γούρι της νέας χρονιάς δεν είναι απλώς μία παράδοση που κρατάει χρόνια. Είναι ένα κόσμημα που μπορείτε να φοράτε συνεχώς και να το συνδυάζετε με κάθε σύνολό σας, όλες τις ώρες της μέρας. Ένα από τα πιο κομψά για το 2020 φέρει την υπογραφή της Li-LA-LO και έχει σαν έμπνευσή του τον κύκνο. 

Ένας κύκνος λοιπόν, θα ανοίξει τα φτερά του, θα μας αγκαλιάσει και θα μας ταξιδέψει στον μαγευτικό κόσμο της αρμονίας, της ομορφιάς και του ονείρου. Εμπνευσμένο από πανάρχαιους μύθους και αγαπημένα παραμύθια  που συντρόφευαν τα παιδικά μας χρόνια,  το Γούρι της νέας χρονιάς, της Li-LA-LO, παροτρύνει  να αναζητήσουμε το ξεχωριστό  που κρύβουμε μέσα μας  και να φέρουμε λίγο από τη μαγεία των παραμυθιών στην καθημερινότητά μας.

Αποκτήστε από τώρα το πιο κομψό γούρι του 2020

Ο κύκνος,  σύμβολο της εξωτερικής και της εσωτερικής ομορφιάς, πηγή αέναης έμπνευσης, αντιπροσωπεύει τη χάρη, την υπομονή, την πίστη και την αγνότητα. Ιερό πτηνό της θεάς Αφροδίτης και του θεού Απόλλωνα, είναι το πλάσμα που ενώνει τρία θεμελιώδη στοιχεία της φύσης, το νερό, τη γη και τον αέρα. 
Πλούσιο σε συμβολισμούς και διαχρονικό ως κόσμημα το  Γούρι για το 2020, φιλοτεχνήθηκε σε κολιέ από ροζ, λευκό και κίτρινο επιχρυσωμένο ασήμι 925 και σε Limited Edition από χρυσό Κ18.

Το γούρι είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα Li-LA-LO και στο www.lilalo.com.