Ένας διάσημος σχεδιαστής βρέθηκε για λίγες ώρες στην Ελλάδα

Έδωσε live συνέντευξη και μίλησε με πολλούς fans του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με ένα event γεμάτο μόδα και μουσική τα πολυκαταστήματα attica υποδέχθηκαν τον διεθνή Έλληνα σχεδιαστή John Varvatos, το οποίο διοργανώθηκε στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής παρουσίασης της capsule συλλογής Led Zeppelin x John Varvatos. 

Ένας διάσημος σχεδιαστής βρέθηκε για λίγες ώρες στην Ελλάδα

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, στο John Varvatos shop-in-shop, στο attica City Link,  έδωσαν το παρών σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού κόσμου, των ΜΜΕ, αλλά και πιστοί πελάτες και fans του brand. Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν προσωπικά με τον σχεδιαστή καθώς και να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον Q&A session ανάμεσα στον John Varvatos και την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς. 

"Μιλούσα με τους Led Zeppelin και αναρωτιόμουν αν θα κάνουν κάτι για την επέτειο των 50 χρόνων τους. Η απάντησή τους ήταν ότι δεν έχουν σκεφτεί κάτι και ότι αν έκαναν κάποια ενέργεια, αυτή θα ήταν μαζί μου. Κάπως έτσι αποφάσισα να σχεδιάσω αυτή τη συλλογή" αποκάλυψε ο John Varvatos στη ζωντανή, μίνι συνέντευξη που έδωσε στο event. 

Παράλληλα εξέπληξε τους fans του όταν αποκάλυψε ότι ο άνθρωπος που τον έχει εμπνεύσει περισσότερο από οποιονδήποτε στη ζωή του, είναι ο Ralph Lauren, στον οίκο του οποίου εργαζόταν πριν αποφασίσει να φτιάξει το δικό του προσωπικό brand. 

john varvatos attica

O John Varvatos έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τα πολυκαταστήματα attica. Δεν είναι τυχαίο ότι και ο ίδιος ο σχεδιαστής αναφέρθηκε ειδικά στη σχέση που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με τη διοίκηση της ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς επίσης και την εκτίμηση που νιώθει για το πιστό κοινό του στην Ελλάδα. 

john varvatos attica

Στο πλαίσιο αυτό, ο διεθνής σχεδιαστής επέλεξε το attica για την αποκλειστική παρουσίαση και διάθεση της συλλογής Led Zeppelin x John Varvatos στην Ελλάδα, που σχεδιάστηκε με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 50 χρόνων του θρυλικού συγκροτήματος. "Η συνεργασία με τους Led Zeppelin σε αυτή τη συλλογή είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η μουσική και το στιλ τους είχαν πραγματική επιρροή πάνω μου" δηλώνει ο John Varvatos.

Η Led Zeppelin x John Varvatos συλλογή και η συλλογή Fall/Winter 2019 διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica στο City Link και στο Golden Hall.