Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα αγόραζε μία fashion expert στις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Πώς θα κάνετε τις σωστές αγορές στις καλοκαιρινές εκπτώσεις;

"Μου αρέσουν τα χρήματα μου, εκεί που μπορώ να τα βλέπω, δηλαδή κρεμασμένα στη ντουλάπα" είχε πει η Carrie Bradshaw, ηρωίδα της επιτυχημένης σειράς Sex and the City με τις περισσότερες fashion lovers να συμφωνούν απόλυτα. Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας και κατ' επέκταση του στιλ μας ωστόσο μοιάζει να είναι πιο εύκολη κάποιες περιόδους του χρόνου. Όπως για παράδειγμα, στις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Διαβάστε Επίσης

Κάθε καλοκαίρι λίγο πριν ετοιμάσουμε τις αποσκευές μας και ξεκινήσουμε τις διακοπές, τα brands προσφέρουν την ευκαιρία για ανανέωση, κάνοντας τις πιο budget friendly αγορές. Φέτος, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκινούν, όπως κάθε χρόνο, τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου και πρόκειται να ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου. Μέχρι τότε, σίγουρα αξίζει να εμπλουτίσετε τη γκαρνταρόμπα σας με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα ευχαριστηθείτε να φοράτε την περίοδο του καλοκαιριού. 

Πώς θα κάνετε όμως τις πιο έξυπνες αγορές την περίοδο των εκπτώσεων; Σύμφωνα με τις συμβουλές που δημοσίευσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και προστασίας Καταναλωτή, χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή στα e-shops που επιλέγετε να κάνετε τις αγορές σας. Πρέπει να είστε σίγουρες πως πρόκειται για  τα official e-shops των brands και να μείνετε μακριά από παγίδες όπως  προωθητικά e-mails από μη αξιόπιστους αποστολείς.

Διαβάστε Επίσης

Εξίσου σημαντικό είναι να παρατηρείτε προσεκτικά εάν το ποσοστό της έκπτωσης είναι όντως αυτό που υπόσχεται το εκάστοτε brand ή e-shop, ώστε να καταλάβετε εάν όντως σας συμφέρει η εν λόγω αγορά. Σε πιο πρακτικό επίπεδο, η δημιουργία μίας shopping list στην οποία θα έχετε γράψει με σειρά προτεραιότητας τα ρούχα και αξεσουάρ που επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόκειται να σας βοηθήσει ώστε να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Ιδιαιτέρως βοηθητικό είναι να ορίσετε συγκεκριμένο budget από το οποίο δεν θα πρέπει να ξεφύγετε. 

Η βασικότερη συμβουλή που δίνουν οι shopping experts ωστόσο είναι να μην στρέψετε την προσοχή σας σε κομμάτια άλλων εποχών, αλλά σε εκείνα που αφορούν την τρέχουσα σεζόν. Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις δηλαδή, τα αέρινα φορέματα, οι ψάθινες τσάντες, τα παρεό και τα μαγιό, τα σανδάλια και οι εσπαντρίγιες, οι φούστες σε loose γραμμή και τα tops αξίζουν σίγουρα να βρίσκονται στη λίστα σας. 

Editor's Picks

Πέδιλα Di Gaia

Τζιν σορτς Medicine answear

Ολόσωμο Μαγιό Biarritz Calzedonia

Bucket καπέλο Ganni

Τσάντα ώμου JW Anderson

Πλισέ κρουαζέ φόρεμα H&M

Puff sleeve μπλούζα Rotate

Αμάνικο λευκό φόρεμα MM6 MAISON MARGIELA Studio Avra

Φούξια λινό πουκάμισο με ύφανση waffle Massimo Dutti

Σανδάλια Studio Amelia

Κρουαζέ φούστα Faithfull The Brand

Maxi φόρεμα Johanna Ortiz

Midi φόρεμα με cut-outs Paco Rabanne

Τσάντα Callista Crafts

Mini φόρεμα με έναν ώμο Isabel Marant

Ολόσωμο μαγιό Evarae

Τσάντα Longchamp digalakis.com

Εμπριμέ φούστα LoveShackFancy

Παρεό ViX

Slides Roberto Cavalli Kalogirou

Ψάθινη τσάντα Ted Baker Kalogirou

Πλατφόρμα Macarena Haralas