Η Clinique δείχνει την ευγνωμοσύνη της απέναντι στους σύγχρονους ήρωες

Η παγκόσμια καμπάνια #SeeAHeartSendAHeart, στην οποία συμμετέχει και η Global Brand Ambassador Emilia Clarke.

Μπορεί να μετράμε τρεις εβδομάδες περίπου από την άρση των μέτρων περί αυστηρής κοινωνικής αποστασιοποίησης στην Ελλάδα, ωστόσο εργαζόμενοι στον τομέα της περίθαλψης σε όλον τον κόσμο εξακολουθούν να μάχονται για την ολοκληρωτική καταπολέμηση του κορωνοϊού. Η Clinique δείχνει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη της απέναντι σε όλους αυτούς τους σύγχρονους ήρωες με την παγκόσμια καμπάνια #SeeAHeartSendAHeart.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μεγάλη Οικογένεια της Clinique, φίλοι και συνεργάτες, στήριξαν τους άντρες και τις γυναίκες που εργάζονται στον τομέα της Περίθαλψης, σχεδιάζοντας μια καρδιά με το αγαπημένο τους κραγιόν, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στα social media με το hashtag #SeeAHeartSendAHeart. Πρόκειται για μια παγκόσμια καμπάνια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Clinique, με τον τίτλο "Hearts for our heroes", στην οποία συμμετέχει και η Global Brand Ambassador Emilia Clarke. 

Πέρα από τις γενικότερες συνεισφορές και δωρεές αλληλεγγύης του Ομίλου Estée Lauder Companies Inc, η Clinique δώρισε περισσότερα από 50,000 προϊόντα περιποίησης ως δείγμα ευγνωμοσύνης στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης. 

clinique

Δείξτε και εσείς την ευγνωμοσύνη σας για τους εργαζόμενους στον τομέα της Περίθαλψης, σχεδιάζοντας μια καρδιά με το αγαπημένο σας κραγιόν Clinique, κάνοντας tag @Clinique & Clinique_greece και βάζοντας το hashtag #SeeAHeartSendAHeart.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ