Όταν η "άδεια" ομορφιά αποκτά μια δεύτερη ευκαιρία στη "ζωή"

Σε έναν πλήρη κύκλο αξιακών επιλογών, η KORRES δημιουργεί από το "άδειο" μία νέα "όμορφη" διάσταση.

Το τρίπτυχο Reduce Reuse Recycle είναι πιο επίκαιρο ποτέ σε μια εποχή που το άλλοτε άγνωστο και σνομπ sustainability έχει αναχθεί σε mainstream αξία. Τηρώντας την υπόσχεσή τους για περισσότερα sustainable προϊόντα, τα πολυμήχανα μυαλά πίσω από την KORRES έκαναν ένα ακόμα βήμα προς ένα πιο eco-friendly μέλλον.

Όταν η "άδεια" ομορφιά αποκτά μια δεύτερη ευκαιρία στη "ζωή"

Από τη φύση στην επιδερμίδα και ξανά πίσω
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημιουργήθηκαν λοιπόν 6 KORRES Labs που εκφράζουν το όραμα ενός πλήρους κύκλου αξιακών επιλογών: Soil Lab, Extraction Lab, Molecular Lab, Formulation Lab, Design Lab και η πιο πρόσφατη προσθήκη - το Recycle Lab. Στον πυρήνα αυτών βρίσκεται το δίκτυο ηθικών συνεργασιών με Έλληνες καλλιεργητές, η zero-waste εκχύλιση των βοτάνων, η εμμονή με την επιστημονική έρευνα που αποκαλύπτει τα βιολογικά μονοπάτια ισχυρών φυσικών δραστικών, η ανάπτυξη συνθέσεων με φαρμακευτικές προδιαγραφές απουσία άνω των 1,500 συνθετικών συστατικών και οι sustainable τρόποι παραγωγής, η έμφαση στην αισθητική και στη λειτουργικότητα της φόρμας, η ανακύκλωση. 

Το KORRES Recycle Lab δίνει στην "άδεια ομορφιά”, στις άδειες συσκευασίες καλλυντικών, μία νέα διάσταση. Ειδικοί κάδοι KORRES Recycle Lab στους χώρους των φαρμακείων "προσκαλούν” όλους να επιστρέψουν τις άδειες καλλυντικές συσκευασίες τους - πλαστικό, χαρτί, γυαλί. Από εκεί μεταφέρονται στη μονάδα ανακύκλωσης, όπου οι άδειες συσκευασίες γίνονται εικαστικά ή χρηστικά αντικείμενα, αποκτώντας μια δεύτερη ευκαιρία να γίνουν μέρος της καθημερινότητας.

KORRES

Σε κάθε 5 άδειες συσκευασίες KORRES αντιστοιχεί ένα δώρο σε όσους συμμετέχουν στο σχέδιο ανακύκλωσης. Πρώτο δώρο είναι η τσάντα ανακύκλωσης KORRES, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα δώρα KORRES + design αντικείμενα κατασκευασμένα από την ομάδα design της μάρκας με τα υλικά που επιστρέφετε εσείς για ανακύκλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ