5 μυστικά μακιγιάζ για ένα πιο αδύνατο πρόσωπο

Για πιο έντονα κοψίματα και ψηλά μήλα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Χρησιμοποιήστε τα καλλυντικά και τις νέες τάσεις του μακιγιάζ προς όφελός σας  προκειμένου να φαίνεται το πρόσωπό σας πιο λεπτό εφαρμόζοντας τα εξής μυστικά:

Contouring: Το μαγικό ραβδί του μακιγιάζ έχει τη δυνατότητα να αναδεικνύει τα δυνατά χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου με τη σωστή χρήση προϊόντων σε δύο αποχρώσεις. Κάντε τις γνωστές φωτοσκιάσεις και καμουφλάρετε τον όγκο στα μάγουλα ή την μύτη σας, πετυχαίνοντας το απόλυτο φωτογραφίσιμο αποτέλεσμα. Αν πάλι αυτή η διαδικασία σας τρομάζει, τότε τραβήξρε με ένα πινέλο μία γραμμή από τα μάτια προς την ρίζα των μαλλιών σας έχοντας προσθέσει λίγη ποσότητα bronzer. Έτσι, το βλέμμα θα δείχνει πιο ανοιχτό και το πρόσωπο πιο λεπτό. 

- Δώστε έμφαση στα μάτια σας: Ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια τραβάει την προσοχή με αποτέλεσμα η προσοχή να αποσπαστεί από το στρογγυλό σχήμα του προσώπου.

- Ένα τέτοιο μακιγιάζ είναι το cat eye look το οποίο όχι μόνο στρέφει το ενδιαφέρον στα μάτια αλλά μεγαλώνει το σχήμα τους δίνοντας την αίσθηση ενός πιο τριγωνικού σχήματος προσώπου.

Ξέρετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα φρύδια και σε αυτό; Φροντίστε να σχηματίσετε ένα καλό τόξο που θα μακρύνει το πρόσωπό σας κάνοντάς το να φαίνεται πιο λεπτό. 

-Κάντε μία χωρίστρα στη μέση των μαλλιών σας. Αυτή "κλέβει" όγκο από τα μάγουλα και μακραίνει το πρόσωπο.

Πηγή: Missbloom.gr