Το μυστικό για αξεπέραστη λάμψη στην επιδερμίδα

Η Συλλογή Pure Gold της La Prairie θα γίνει ο πολύτιμος σύμμαχός σας για να αποκτήσετε τη χρυσαφένια λάμψη του ηλιοβασιλέματος στο δέρμα σας.

Έχετε φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσατε να αποκτήσετε τη λάμψη της χρυσής ώρας λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα στο πρόσωπό σας; Τη μαγική πανδαισία των απαλών (και ταυτόχρονα τόσο συγκλονιστικών) αποχρώσεων του ηλιοβασιλέματος, της πιο ρομαντικής ίσως ώρας της ημέρας.

Η La Prairie, εμπνευσμένη από αυτή τη φευγαλέα στιγμή της χρυσής ώρας, επιδιώκει ακριβώς αυτό: να αναδημιουργήσει τη μοναδική της λάμψη και να τη μεταδώσει στο δέρμα. Ο Οίκος φιλοδοξεί να εμποτίσει το δέρμα με λάμψη, σαν να ακτινοβολεί από μέσα.

Πώς το πετυχαίνει;

Με ένα πολύτιμο, σπάνιο συστατικό, το μόνο που μπορεί να μεταδώσει αυτήν την αδιαμφισβήτητη ομορφιά: τον χρυσό.

Ο χρυσός διαθέτει μοναδικές ιδιότητες που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο ορυκτό. Η απαράμιλλη απόχρωσή του οφείλεται στα ηλεκτρόνια που απορροφούν το μπλε φως και αντανακλούν το συμπληρωματικό κίτρινο φως ως ζεστό τόνο, παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στο λαμπερό δέρμα. Ωστόσο, η λάμψη του χρυσού δεν είναι μόνο ανακλαστική. Η ιδιαιτερότητα της επιφανειακής δομής του, καθιστά δυνατή την προσθήκη ενεργών συστατικών σε μικροσκοπικά στρογγυλά σωματίδια χρυσού . Αυτά τα δραστικά συστατικά στη συνέχεια, όταν αλληλεπιδρούν με το δέρμα, απελευθερώνονται από τα σωματίδια χρυσού με χρονικά ελεγχόμενο τρόπο, παρέχοντας μια σταθερή διάχυση, ιδιαίτερα κατάλληλη για το αποδυναμωμένο δέρμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr