Το πιο κομψό δώρο ομορφιάς για την Ημέρα της Μητέρας είναι και το πιο διαχρονικό

Για τη γιορτή της μητέρας, το iconic Rouge Dior φορά τα καλά του και ντύνεται με ντελικάτα λουλούδια και τη λέξη "love" χαραγμένη στο στικ του κραγιόν.

Αθεράπευτα κομψό, από το bullet μέχρι το κρεμώδες περιεχόμενό του, σαγηνευτικό και φυσικά πάντα στη μόδα: Αυτό είναι το εμβληματικό πλέον Rouge Dior, το οποίο δημιουργήθηκε το 1953 χάρη στην επιθυμία του Christian Dior να ντύσει τόσο τις γυναίκες όσο και τα χαμόγελά τους. 

Για τη γιορτή της μητέρας, το iconic Rouge Dior φορά τα καλά του και ντύνεται με ντελικάτα λουλούδια και τη λέξη "love" χαραγμένη στο στικ του κραγιόν. Δημιουργημένο από τον Peter Philips, δημιουργικό διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ Dior, το πλούσιο κραγιόν περιποίησης με χρώμα υψηλής ραπτικής, αποκαλύπτει τρεις αποχρώσεις με διαφορετικά αποτελέσματα, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν ακόμα και την πιο απαιτητική μητέρα.

Το πιο κομψό δώρο ομορφιάς για την Ημέρα της Μητέρας είναι και το πιο διαχρονικό

Η πιο safe επιλογή είναι η απόχρωση 100 Nude Look ματ υφής, η οποία αναβιώνει το greige του Dior σε μια πιο ματ εκδοχή για ένα τέλειο, σύγχρονο κραγιόν. Η απόχρωση 458 Paris σατινέ υφής, ένα ακτινοβόλο, πουδρένιο ροζ κραγιόν με φωτεινό αποτέλεσμα και η απόχρωση 525 Chérie μεταλλικής υφής, ένα σκούρο ροζ με λαμπερό αποτέλεσμα είναι ιδανικές για τις γυναίκες που αγαπούν το διακριτικό χρώμα στα χείλη.

info
Κυκλοφορεί αποκλειστικά στο www.sephora.gr