Ο οίκος Off-White λανσάρει την πρώτη του συλλογή ομορφιάς

Ένα ageless και genderless beauty brand που πρεσβεύει την αυτοέκφραση, που έβαλε το ίδιο το fashion house στο χάρτη της μόδας.

Στον κόσμο της μόδας λίγοι είναι οι οίκοι που μετουσιώνουν την έννοια του νεανικού coolness, όπως ο Off-White. Αυτό έγινε σαφές στο Fall 2022 show του οίκου, όπου τα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των Kendall Jenner και Grace Naa Ayorkor Quaye περπάτησαν στο catwalk έχοντας "διακοσμήσει" τα πρόσωπά τους με face stencils, δίνοντας χωρίς να το γνωρίζουν ένα sneek peak της πρώτης συλλογής ομορφιάς στη front row.

Ο οίκος Off-White λανσάρει την πρώτη του συλλογή ομορφιάς

Διαβάστε Επίσης

Το Paperwork είναι το πρώτο παρακλάδι ομορφιάς του οίκου, ένα ageless και genderless beauty brand που πρεσβεύει την αυτοέκφραση, που έβαλε το ίδιο το fashion house στο χάρτη της μόδας. "Το Paperwork είναι ένας ακόμα καμβάς, μία ακόμα επιφάνεια για ανθρώπινη έκφραση", είχε πει ο Virgil Abloh το περασμένο φθινόπωρο για το brand.

Το αρχικό λανσάρισμα περιλαμβάνει τέσσερα αρώματα, τα Solutions Nos. 1-4, τα οποία δημιουργήθηκαν από τον Abloh σε συνεργασία με τους καταξιωμένους αρωματοποιούς Alexis Dadier, Jerome Epinette και Sidonie Lancesseur, έξι βερνίκια νυχιών, έξι pigment sticks και μερικά face stencils σαν κι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ των μοντέλων στο Fall 2022 show του οίκου.


info
Όλα τα προϊόντα θα πωλούνται στο site του οίκου, www.off---white.com αλλά και το farfetch.com

Διαβάστε Επίσης