Perfect Legs | Τα καλύτερα body foundations για ομοιόμορφη, νεανική επιδερμίδα

Τα προϊόντα που θα καλύψουν τις ερυαγγείες και τα σημάδια στα πόδια σας, επιτρέποντάς σας να φορέσετε με αυτοπεποίθηση τις φούστες και τα shorts σας.

Οι ουλές, τα σημάδια ακμής, οι κιρσοί ή -πιο συχνά- οι ευρυαγγείες είναι μερικά από τα ψεγάδια της εμφάνισή σας, που μπορούν να σας στερήσουν την αυτοπεποίθησή σας κατά τις πρώτες εμφανίσεις σας με ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα. Για να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας μια πιο ομοιόμορφη και νεανική όψη, εντάξτε στη ρουτίνα σας ένα μέικ απ σώματος για ευρυαγγείες, που θα καλύψει τυχόν ατέλειες, χαρίζοντας παράλληλα λάμψη και ενυδάτωση.

Τι είναι οι ευρυαγγείες;

Διαβάστε Επίσης

Τόσο οι ευρυαγγείες, όσο και οι κιρσοί των κάτω άκρων αποτελούν διαφορετικές εκδηλώσεις μιας πάθησης που ονομάζεται χρόνια φλεβική ανεπάρκεια. Αν σας προκαλούν αίσθημα βάρους, κόπωσης και πόνο, τότε το μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε με πληθώρα μεθόδων, όπως το laser ή η χρήση ενδοφλέβιας κόλλας, που δεν απαιτούν την αφαίρεση της πάσχουσας σαφηνούς φλέβας. 

Αν το αισθητικό πρόβλημα είναι αυτό, που σας απασχολεί περισσσότερο, ή αν αναζητάτε ένα άμεσο τρόπο να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση φορώντας τις φούστες, τα φορέματα και τα shorts σας, τότε η ένταξει ενός μέικ απ σώματος για ευρυαγγείες στη ρουτίνα σας αποτελεί την πιο "έξυπνη" λύση ομορφιάς.

Editor's Choice | Τα καλύτερα μείκ απ σώματος για ευρυαγγείες

Water Blend Face & Body Foundation, Make Up For Ever (sephora.gr)

Water Blend Face & Body Foundation, Make Up For Ever (sephora.gr)

Αυτό το αδιάβροχο μέικ απ, που αποτελείται από 80% νερό, διαθέτει μοναδική υφή σε μορφή τζελ και απλώνεται εύκολα στο πρόσωπο και το σώμα, προσφέροντας μια εντυπωσιακή, νεανική όψη. Θα λατρέψετε την ξεχωριστή, ανάλαφρη σύνθεσή του, που προσφέρει ενυδάτωση, άνεση και μεγάλη διάρκεια.

Dior Backstage Face & Body Foundation, Dior

Dior Backstage Face & Body Foundation, Dior

H υγρή υφή του Dior Backstage Face & Body Foundation γίνεται αμέσως ένα με το δέρμα, παρέχοντας εξαιρετικά ρυθμιζόμενη κάλυψη και προσαρμόσιμη ένταση σε μία μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι κυκλοφορεί και σε glow εκδοχή για ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Perfect Legs, Coverderm  (στα φαρμακεία)

Perfect Legs, Coverderm (στα φαρμακεία)

Απίστευτα κρεμώδες κι εύκολο στην εφαρμογή, αυτό το αδιάβροχο μέικ απ σώματος κρύβει αποτελεσματικά τα σημάδια του δέρματος, προτατεύοντάς το περάλληλα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, χάρη στο δείκτη προστασίας 16, που περιέχει. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν "σπάει", ακόμα και κάτω από σκληρές συνθήκες, όπως η άθληση και το κολύμπι.

Studio Face and Body Foundation, MAC Cosmetics

Studio Face and Body Foundation, MAC Cosmetics

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα προΪόντα στον κύκλο των επαγγελματιών του μακιγιάζ σε όλο τον κόσμο για τις «βαρέως τύπου» καλυπτικές ικανότητές του, αλλά και για την ελαφριά σύνθεσή του, που προσφέρει άνετο, σατινέ τελείωμα με διαβαθμισμένη κάλυψη, που διαρκεί έως 8 ώρες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στο σώμα, όσο ακαι στο πρόσωπο.

Body Sauce, Fenty Beauty (sephora.gr)

Body Sauce, Fenty Beauty (sephora.gr)

Αν δεν επιθυμείτε πολύ έντονη κάλυψη, αλλά αναζητάτε ένα ελαφρά καλυτικό προϊόν, που θα χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα σας, δοκιμάστε το ανάλαφρο κρεμώδες τζελ Body Sauce. Απλώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα, προσφέρει προσαρμόσιμη κάλυψη και χαρίζει μια ηλιοκαμένη λάμψη υγείας στην επιδερμίδα. Μεγάλο plus του είναι η σύνθεσή του με βιταμίνη Ε και έλαιο φοίνικα Babassu, που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.