Η νέα beauty συνεργασία της σεζόν θα σας ταξιδέψει στο απόλυτο ελληνικό καλοκαίρι

Όταν οι εικόνες της κορυφαίας Ελληνίδας φωτογράφου Marina Vernicos, ενώνονται με την εμβληματική MAC Amber Times Nine Εye Palette, το αποτέλεσμα είναι η επιτομή των καλοκαιρινών διακοπών.

Η δημοφιλής φωτογράφος Μarina Vernicos συνεργάζεται αποκλειστικά με τη M·A·C Cosmetics για τη δημιουργία του απόλυτου beauty accessory, μίας άκρως καλοκαιρινής παλέτας σκιών με nude, καφέ και bronze αποχρώσεις, που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα πιο καλοκαιρινά looks.

Η νέα beauty συνεργασία της σεζόν θα σας ταξιδέψει στο απόλυτο ελληνικό καλοκαίρι

Πιο συγκεκριμένα, η M·A·C x Μarina Vernicos Εye Palette αναδημιουργεί τη best seller έκδοση της κεχριμπαρένιας παλέτας, Amber Times Nine Εye Palette, και την "κλείνει" σε μία νέα limited συσκευασία που φέρει την υπογραφή της φωτογράφου.

MAC

Η έμπνευση για τη συνεργασία αντλήθηκε από την αγάπη της φωτογράφου για τα ελληνικά τοπία, τη minimal φιλοσοφία της, αλλά και από τον μοναδικό τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων μέσα από τις εμβληματικές συλλογές και τα χρώματα της M·A·C Cosmetics. Τα ζεστά μπεζ και χάλκινα χρώματα της παλέτας θα σας ταξιδέψουν στις χρυσαφένιες ελληνικές ακρογιαλιές, ενώ οι απαλές ροδακινί και ροζ αποχρώσεις αιχμαλωτίζουν το ατελείωτο καλοκαιρινό δειλινό.
MAC

Το packaging κοσμεί η φωτογραφία των κρυστάλλινων νερών της Ιθάκης.
"Βγάζοντας αυτή τη φωτογραφία, αισθάνομαι ότι η Ιθάκη κυλάει στις φλέβες μου.
Αυτόματα και αυθόρμητα έρχεται στο νου μου η "Ιθάκη” του Καβάφη, το βαθύτερο
νόημά της και μια φράση από το "Αλεξανδρινό Kουαρτέτο” του Λόρενς Ντάρελ για το
χρώμα και το φως των γαλάζιων θαλασσινών νερών, το μικρό ιστιοπλοϊκό γίνομαι εγώ, ο βαθύτερος εαυτός μου που αναζητά την Ιθάκη έχοντας όμως πια καταλάβει την σημασία του ταξιδιού για τον προορισμό, έχοντας καταλάβει "Οι Ιθάκες τι σημαίνουν…." αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια η Marina Vernicos.
Το M·A·C x Μarina Vernicos Εye Palette θα διατίθεται online και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στο www.maccosmetics.gr/