Οι επικρατέστερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το 2020

Από το twilighting και το sand storm μέχρι το χάλκινο κόκκινο, αυτά θα είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα μαλλιών φέτος.

Ο ερχομός της άνοιξης είναι η τέλεια δικαιολογία για να αλλάξετε την εμφάνισή σας, είτε πρόκειται για μια ήπια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών, είτε για μια δραματική μεταμόρφωση. Πριν κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο, συμβουλευτείτε την παρακάτω λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το 2020:

Twilighting

Πρόκειται για μια καστανή απόχρωση με ζεστούς υποτόνους, με balayage σε διάσπαρτες τούφες και babylights γύρω από τη γραμμή των μαλλιών και στη φράντζα. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει πολύ φυσικό, ενώ παράλληλα χαρίζει φως στο πρόσωπο.

Ζεστό καστανό

Αυτή η απόχρωση βρίσκεται ανάμεσα σε ένα ζεστό κόκκινο και ένα γλυκό καστανό και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις μελαχρινές που θέλουν να κάνουν μια ήπια αλλαγή στα μαλλιά τους.

Xάλκινο

Τα κόκκινα μαλλιά έχουν κάνει φέτος δυναμικό comeback με τις πιο χάλκινες και πυρόξανθες αποχρώσεις να αναδεικνύονται σε top hair trends της χρονιάς. 

Έντονες ανταύγειες

Η συγκεκριμένη τάση αντλεί έμπνευση από τα '90s, με τις έντονες ανταύγειες να παρουσιάζονται φέτος στην πιο ήπια εκδοχή τους. Το συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει τόσο σε ίσια, όσο και σε σγουρά μαλλιά.

Vanilla

Το πολύ ανοιχτό ξανθό, που θυμίζει το χρώμα του παγωτού βανίλια, αποτελεί μία από τις κορυφαίες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για φέτος και είναι ιδανικό για τις ξανθές που θέλουν να αλλάξουν ελαφρώς το look τους.

Sand Storm

Το μεγάλο ατού του sand storm είναι ότι φωτίζει το πρόσωπο χάρη στα τουφάκια στο χρώμα της άμμου που πλαισιώνουν το πρόσωπο και το balayage στις άκρες. 

Γλυκό καστανό

Οι μελαχρινές παίρνουν την εκδίκησή τους φέτος, κάνοντας το κλασικό καστανό να δείχνει κομψό και σύγχρονο. Την τιμητική του έχει το ζεστό και γλυκό καστανό, που φλερτάρει με το bronde, και φωτίζει το πρόσωπο.

Ξανθό με γκρι υποτόνους

Η μόδα φέτος καλεί τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τις ρίζες τους, αναδεικνύοντάς τες με low-maintenance βαφές. Αυτός είναι ο λόγος που τα καστανά μαλλιά με μερικές ξανθές τούφες με γκρι υποτόνους αποτελούν μία από τις κορυφαίες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για φέτος. 

Κλασικό μπλε

Το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone κατάφερε να συμπεριληφθεί και στη λίστα με τα κορυφαία χρώματα μαλλιών για το 2020. Το εντυπωσιακό αυτό χρώμα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν μια δραματική, fun αλλαγή στην εμφάνισή τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ