Ο σωστός τρόπος εφαρμογής των προϊόντων styling

Οι συμβουλές του hair guru, Robert Vetica.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Καλώς ή κακώς, όλες θα χρησιμοποιήσουμε κάποια φορά στη ζωή μας προϊόντα styling. Είτε τα χρησιμοποιείτε με μεγάλη συχνότητα είτε μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο, θα ήταν καλό να γνωρίζετε τα πολύτιμα tips του celebrity hair guru Robert Vetica (η Mariah και J. Lo ορκίζονται στο όνομά του) για τη σωστή εφαρμογή τους.

Όταν χρησιμοποιείτε ένα καινούργιο προϊόν -μους, κερί ή οτιδήποτε άλλο- βάζετε μικρή ποσότητα

Να θυμάστε ότι μπορείτε να προσθέσετε προϊόν, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο να το αφαιρέσετε και μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν λαδωμένα. Ξεκίνα με μια μικρή σταγόνα και μετά προσθέστε όσο χρειάζεται.

Άλλη μία έξυπνη κίνηση;

Εφαρμόστε τα προϊόντα styling πρώτα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σαςυ. Έτσι, ακόμη κι αν κατά λάθος χρησιμοποιήσετε πολύ προϊόν, δεν θα καταλήξετε με μια τεράστια ποσότητα σε ένα σημείο που φαίνεται με την πρώτη ματιά. Και όταν έχει να κάνει με τα σπρέι μαλλιών, ψεκάστε πρώτα στο χέρι σας και μετά πέρνα το χέρι από τα μαλλιά σας για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα".

Extra συμβουλή

Όταν εφαρμόζετε ένα προϊόν styling πάνω από τα μαλλιά σας τα βαραίνει και τα κάνει να δείχνουν "πεσμένα". Προτιμήστε να απλώνετε το προϊόν απευθείας στα μαλλιά σας για να απλωθεί ομοιόμορφα. Ένας καλός βασικός κανόνας είναι να εφαρμόζετε προϊόντα όγκου ξεκινώντας από τις ρίζες και να χτενίζετε τα μαλλιά μέχρι τις άκρες. Πιο βαριές κρέμες βάλτε τις με τον αντίθετο τρόπο, από τις άκρες προς τις ρίζες.

Πηγή: Shape.gr