Η μοναδική εμπειρία του Next Gen Living event της Dyson στο Βουκουρέστι

H φροντίδα των μαλλιών και το home living συνάντησαν την τεχνολογία αιχμής στο διαδραστικό event Next Gen Living event της Dyson που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι στις 22 Νοεμβρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Mια υπέροχη πόλη. Μια εξαιρετική εκδήλωση, Εκπρόσωποι των μίντια και influencers από διαφορετικές χώρες στον κόσμο συγκεντρώθηκαν στο πανέμορφο Βουκουρέστι για να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό, διαδραστικό event Next Gen Living που οργάνωσε η Dyson. H παγκόσμια εταιρεία έρευνας και τεχνολογίας, γνωστή για τις καινοτομίες της, οργάνωσε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση το απόγευμα της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου στο Combinatul Fondului Plastic - Galeria Senat για να παρουσιάσει πρωτοποριακά προϊόντα για την φροντίδα των μαλλιών, την καθαριότητα αλλά και την ποιότητα του αέρα στον χώρο.

Η μοναδική εμπειρία του Next Gen Living event της Dyson στο Βουκουρέστι

Star quality

Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Dyson Gen 5, η ηλεκτρική σκούπα υγρού καθαρισμού Dyson Submarine, ο Big & Quiet purifier και τα περίφημα προϊόντα της νέας σειράς περιποίησης μαλλιών Ceramic Pop ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Dyson

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση της νέας σειράς περιποίησης μαλλιών, Ceramic Pop, από την Eva Comas Stokes - Senior Design Engineer που ανεβαίνοντας στην σκηνή είπε μεταξύ άλλων. "Στη Dyson έχουμε σχεδιάσει τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών με τρόπο που χαρίζει εκπληκτικά στυλ χωρίς να χρησιμοποιεί ακραία θερμότητα. Ο ενσωματωμένος μικροσκοπικός αισθητήρας thermistor, μετράει τη θερμοκρασία της ροής του αέρα 40 φορές ανά δευτερόλεπτο ώστε να διασφαλίσει ότι δεν ξεπερνάει ποτέ μια συγκεκριμένη θερμοκρασία και, επομένως, προστατεύει τα μαλλιά από τον πιο επικίνδυνο εχθρό τους, τις υψηλές θερμοκρασίες". Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην σημασία που έχει η επιλογή του χρώματος για τους μηχανικούς της Dyson όταν πρόκειται για την αρχιτεκτονική και το design των προϊόντων, με τα νέα χρώματα και τους συνδυασμούς τους να κάνουν την νέα σειρά Ceramic Pop να ξεχωρίζει.

Dyson

Στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκε ο Andrew Aitchison, Senior Design Engineer – NPI ο οποίος αναφέρθηκε στις νέες καινοτομίες της Dyson καθώς και στην τεχνολογία που εστιάζει στις εξατομικευμένες ανάγκες των καταναλωτών όσον αφορά την καθαριότητα και την ποιότητα του αέρα στον χώρο. Στην παρουσίαση του μίλησε για την Dyson Gen 5 η οποία διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία αναρρόφησης που υπήρξε ποτέ, για την Dyson Submarine που είναι εξοπλισμένη με λειτουργία υγρού καθαρισμού αλλά και για τον καθαριστή αέρα Dyson Big & Quiet που παρέχει καθαρότερο αέρα.

Dyson

Στην κεντρική σκηνή οι πρεσβευτές της Dyson Florin Noje από τη Ρουμανία, Teuta Mesaros από την Κροατία και Ιωάννης Μιχαλέλης από την Ελλάδα έκαναν ζωντανές επιδείξεις χτενίσματος με το Dyson Airwrap δημιουργώντας διαφορετικά χτενίσματα.

The experience

Στο διαδραστικό μέρος της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε τρεις συναρπαστικές δυναμικές ζώνες. Στην περιοχή περιποίησης μαλλιών, σε έναν χώρο που θύμιζε έντονα καμαρίνι και σε έκανε να αισθάνεσαι αληθινός σταρ, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να μάθουν να χρησιμοποιούν το Airwrap με την βοήθεια των ειδικών, να δοκιμάσουν διαφορετικά στυλ στα μαλλιά τους αλλά και να ζητήσουν τις συμβουλές των πρεσβευτών του brand.

Dyson

Σe έναν ξεχωριστό χώρο αφιερωμένο στον οικιακό καθαρισμό που ήταν διαμορφωμένος σαν καθιστικό και δημιουργούσε μια ιδιαίτερα homey αίσθηση, οι επισκέπτες παρακολούθησαν τους μηχανικούς και τους ειδικούς της Dyson να επιδεικνύουν τη δύναμη της Dyson Gen 5, καθαρίζοντας κόκκους από αλάτι, ζάχαρη, αλλά και μια κούπα με καφέ που χύθηκε στο δάπεδο της κουζίνας δοκιμάζοντας την αποτελεσματικότητα της Dyson Submarine. Στον χώρο ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου η μεγάλη εμβέλεια του νέου καθαριστή αέρα Big & Quiet δοκιμάστηκε μέσω πειραμάτων που έγιναν σε έναν τοίχο λάμψης με τη χρήση της εργαστηριακής μεθόδου που αξιολογεί τον ρυθμό παροχής καθαρού αέρα (CADR).

Dyson

Η εκδήλωση άφησε το κοινό ενθουσιασμένο αφού πρώτα έδωσε μια καλή γεύση από το σπίτι αλλά και την φροντίδα των μαλλιών του μέλλοντος αποδεικνύοντας πως όταν η τεχνολογία αιχμής συναντά το πάθος για το design και τα υψηλά standards το αποτέλεσμα είναι απλά αξεπέραστο.