Ενίσχυση της λάμψης του προσώπου με υαλουρονικό οξύ λίγο πριν τις γιορτές

Η πλαστικός χειρουργός, Έβελιν Μπέτση, προτείνει τη δική της αγαπημένη θεραπεία λάμψης προσώπου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά και είτε η καραντίνα θα έχει λήξει μέχρι τότε, είτε όχι, έχετε κάθε δικαιολογία να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας. Το ζητούμενο; Να σβήσετε τα σημάδια της κούρασης και του στρες από το πρόσωπο μέσα σε λίγες μέρες και να αποκτήσετε λαμπερή, νεανική και ξεκούραστη επιδερμίδα.

Η καλύτερη θεραπεία λάμψης

Αναμφίβολα η πιο διαδεδομένη αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματική θεραπεία λάμψης είναι η έγχυση υαλουρονικού οξέος κάτω από το δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει άπλετο στον οργανισμό μας κυρίως στο δέρμα και τις αρθρώσεις. Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί μέχρι και 100 φορές το βάρος του σε νερό, με αποτέλεσμα να ενυδατώνει σε υψηλό βαθμό τους γύρω ιστούς και να δίνει την πολυπόθητη λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα. Με την πάροδο της ηλικίας το υαλουρονικό οξύ των ιστών και κυρίως του δέρματός μας μειώνεται με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει τον όγκο του αλλά και τη σφριγηλότητά του. Η αφυδάτωση αυτή έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να "σπάει" προκαλώντας τις λεγόμενες ρυτίδες "έκφρασης" αλλά και όχι μόνο. Οι ήδη σχηματισμένες βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο μας χρειάζονται κάποιο υλικό ακριβώς από κάτω τους για να γεμίσουν.

Όσο και αψεγάδιαστο να είναι ένα πρόσωπο χωρίς βαθιές ρυτίδες δεν μας ικανοποιεί αν είναι θαμπό και αφυδατωμένο. Το Restylane SkinBooster είναι το ιδανικό υλικό για ανανέωση και βαθιά ενυδάτωση του προσώπου με διάρκεια. Στην συγκεκριμένη θεραπεία το προϊόν εγχύεται με πολλές μικρές ενέσεις σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με σκοπό να αναπληρώσει το χαμένο υαλουρονικό οξύ της επιδερμίδας μας. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και εντυπωσιακό. Βελτιώνει την θαμπή και κουρασμένη όψη χωρίς να υπάρχει κίνδυνος αλλαγής των χαρακτηριστικών αφού πρόκειται για μια απλή αλλά ταυτόχρονα τόσο απαραίτητη ενυδάτωση.

Μιλήσαμε με την Δρ. Μπέτση Έβελιν και σας έχουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας:

FAQ

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται προκειμένου να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα;

Για να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα, συνήθως χρειάζονται 3 συνεδρίες οι οποίες γίνονται ανά μήνα, όμως τα αποτελέσματα καθίστανται ορατά από την πρώτη κιόλας φορά. Είναι επιθυμητή η επανάληψη της θεραπείας δύο φορές το χρόνο.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία; Είναι επώδυνη;

Πριν από τη θεραπεία τοποθετείται αναισθητική κρέμα ενώ κατά τη διάρκεια γίνεται εφαρμογή πάγου πριν από κάθε τσίμπημα με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι σχεδόν ανώδυνη. Η διάρκεια της είναι από 15-30 λεπτά.

Υπάρχει κάποια κατηγορία ανθρώπων που δεν μπορεί να προβεί στη θεραπεία;

Η θεραπεία Restylane SkinBooster απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, σε όλους τους τύπους δέρματος, σε άντρες και γυναίκες. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις μη χειρουργικές αισθητικές θεραπείες .

Σε ποιες περιοχές μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε;

H θεραπεία μπορεί να γίνει σε όλο το πρόσωπο, στο λαιμό, το ντεκολτέ καθώς και στη ραχιαία επιφάνεια των χεριών.

Μετά την θεραπεία τι είναι αναγκαίο να γίνει;

Δεν υπάρχουν ειδικές προφυλάξεις μετά την θεραπεία και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του την ίδια μέρα. Συστήνεται η άφθονη κατανάλωση νερού για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Lancy.

info
Μπέτση Έβελιν. Πλαστικός Χειρουργός
www.betsi.gr