Fillers υαλουρονικού οξέως | Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Ένα site γεμάτο με επιστημονικά έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τις ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα fillers από taboo, κατάφεραν μέσα στα τελευταία χρόνια να γίνουν mainstream. Στην κατηγορία των fillers έχει επικρατήσει πλέον το υαλουρονικό οξύ, μια ουσία που βρίσκεται φυσικά στον οργανισμό, αλλά η παραγωγή της ατονεί με το πέρασμα του χρόνου. 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτά μπορείτε να επισκεφθείτε το www.juvederm.gr το νέο site για το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ, της Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie.

Με σύγχρονη εμφάνιση, εύκολη πλοήγηση και χρήσιμο περιεχόμενο, στο site θα βρείτε επιστημονικά έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τις ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ, υπογραμμίζοντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία καθιστούν το JUVÉDERM® #1 brand παγκοσμίως στα fillers υαλουρονικού οξέος. Ένας από τους σημαντικούς στόχους του site είναι να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με τις ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ ώστε να γνωρίζει και να αναγνωρίζει την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των θεραπειών που θα επιλέξει όταν επισκεφθεί τον εξειδικευμένο ιατρό του.

info
www.juvederm.gr