Το μυστικό για μια σφριγηλή, νεανική και όμορφη επιδερμίδα ανεξαρτήτως ηλικίας

Με σύμμαχο το νέο Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol της La Prairie.

Υπάρχει άραγε κάποια γυναίκα που δεν θέλει να δείχνει πάντα όμορφη, ξεκούραστη με μια σφριγηλή, νεανική επιδερμίδα, ανεξαρτήτως ηλικίας; Φυσικά κι όχι, γι´αυτό και ο οίκος La Prairie στοχεύει στην επιδίωξη ακριβώς αυτού του σκοπού εδώ και περίπου έναν αιώνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Dr Paul Niehans, ένας εξαιρετικός Ελβετός γιατρός, θα επιδιώξει να ξεκλειδώσει το μυστικό της αιώνιας ομορφιάς πίσω στο 1931. 

Τότε ήταν που, μετά από χρόνια πρωτοποριακής έρευνας και ακούραστης προσπάθειας, γεννήθηκε η κυτταρική θεραπεία του. Η Clinique La Prairie ήταν για εκείνον ένα μέρος ιερό που προσέφερε αυτή την αποκλειστική κυτταρική θεραπεία σε λίγους και εκλεκτούς.

Εμπνευσμένη από τις πρωτοποριακές ιδέες του εν λόγω γιατρού και βασισμένη στη βιολογία του δέρματος του 21ου αιώνα, ο πολυτελής οίκος La Prairie δημιούργησε την επιστήμη της Υψηλής Αναζωογόνησης, την ίδια την ουσία της Συλλογής Platinum Rare.

Το μυστικό για μια σφριγηλή, νεανική και όμορφη επιδερμίδα ανεξαρτήτως ηλικίας

Είναι γεγονός ότι η επιδερμίδα έχει την εγγενή ικανότητα να αναγεννάται. 

Η Υψηλή Αναζωογόνηση, αναζωογονεί και βοηθά στην υποστήριξη αυτής της μοναδικής ικανότητας, καταπολεμώντας τη φθορά που προκαλείται από το πέρασμα του χρόνου. Η διαδικασία αυτή, δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό με αποτέλεσμα μια επιδερμίδα έτοιμη να αντιμετωπίσει το χρόνο. Ωστόσο, η La Prairie προσπαθεί να εξελίξει ακόμη περισσότερο τη διαδικασία αυτή. 

Προκειμένου να υλοποιηθεί το όραμα του Dr Niehans, η La Prairie δημιούργησε το νέο Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol, μια εντατική θεραπεία προσώπου που ενεργοποιεί την επιδερμίδα, την αφυπνίζει ορατά και καταπολεμά την αποδόμησή της που προκαλείται από το πέρασμα του χρόνου

La Prairie

Πώς γίνεται αυτό;

Με το πέρασμα του χρόνου, η δραστηριότητα των κυττάρων της επιδερμίδας επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα τα ήδη υπάρχοντα κύτταρα να παράγουν λιγότερα νέα κύτταρα. Τα υγιή κύτταρα συνθέτουν λιγότερα συστατικά της εξωκυτταρικής δομής και γενικότερα όλων των στρωμάτων της επιδερμίδας που δίνουν στο δέρμα αντοχή, σφριγηλότητα, ελαστικότητα και όγκο, με αποτέλεσμα την απώλεια και αποδυνάμωση του φυσικού ιστού του δέρματος. 

Με το νέο Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol, η επιστήμη της Υψηλής Αναζωογόνησης της La Prairie, φτάνει στο απόγειο της.

Αρχικά, η σύνθεση αφήνει το δέρμα προσωρινά απαλό και εμπλουτίζει με τον καλύτερο τρόπο τα ενεργά συστατικά του στην επιδερμίδα. Αυτό επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους.

Αυτά τα ενεργά συστατικά αποτελούν το κλειδί για τη δεύτερη φάση. Το Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol βοηθά στην αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος, συνεχίζοντας την ανανέωση των κυττάρων και τη διαδικασία αναγέννησης της εξωκυτταρικής δομής. 

Στην τρίτη και τελευταία φάση, η επιδερμίδα εμφανίζεται αναζωογονημένη λόγω της δημιουργίας νέου ιστού. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά πρωτοφανή, αντανακλώντας το όνειρο της αιώνιας ομορφιάς του Dr Niehans. 

Για τη δημιουργία του Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol, οι επιστήμονες της La Prairie έχουν συμπεριλάβει ένα μείγμα μορίων σηματοδότησης που λειτουργούν ως αυξητικοί παράγοντες, μαζί με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας La Prairie Platinum Multi-Peptide και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα, για να ενεργοποιηθεί η επιδερμίδα. 

Το Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol, ο πρωταγωνιστής της συλλογής

Τα τρία φιαλίδια του Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol, αποτελούν μια εντατική θεραπεία διάρκειας ενός μήνα, η οποία χρησιμοποιείται κατά διαστήματα τέσσερις φορές το χρόνο, ώστε το δέρμα να ισορροπεί ανάμεσα από κάθε χρήση.  

La Prairie

Κάθε ένα από τα φιαλίδια που διαρκούν δέκα ημέρες το ένα, αποτελείται από δύο θαλάμους για την προστασία της ακεραιότητας των δυο διαφορετικών συνθέσεων. Το φιαλίδιο τοποθετείται στην αποκλειστική βάση ενεργοποίησης Platinum Catalyst και στη συνέχεια ακολουθεί μια μαγική ένωση, με αποτέλεσμα μια ισχυρή συνάντηση μεταξύ δύο συνθέσεων που αναμιγνύονται, δημιουργώντας στιγμιαία ένα αίσθημα αναζωογόνησης. 

Η μοναδικότητα της πλατίνας και η ιριδίζουσα φόρμουλα του προϊόντος, διαπερνούν την επιφάνεια του δέρματος για να ξεκινήσει η διαδικασία ανανέωσης. Το κομψό άρωμα της Συλλογής Platinum Rare προσδίδει τον κατάλληλο τόνο για μια αναζωογονητική εμπειρία, ενώ η επιδερμίδα ξεκινά να αποκαθίσταται, να συσφίγγεται και να ομαλοποιείται.

Πώς μπορείτε να το εντάξετε στη ρουτίνα περιποίησής σας

Το νέο Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol εντάσσεται στην τελετουργία της Συλλογής Platinum Rare. Πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό και το toner, αφού αποτοξινώσετε την επιδερμίδα σας με το Platinum Rare Cellular Life-Lotion, συνεχίζετε με το νέο Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol για να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα εκ των έσω. Στη συνέχεια, εφαρμόζετε τα Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Elixir, Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream και Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream για να ολοκληρώσετε αυτή την ξεχωριστή και πολύτιμη τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας.

La Prairie

Δείτε στο παρακάτω video τη μαγική σύλληψη της ιδέας του πρωταγωνιστικού αυτού προϊόντος:

Πηγή: Madamefigaro.gr