5 τρόποι να νιώθετε όμορφη ακόμα και χωρίς φίλτρα

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest, η Έλενα Γαλύφα αποκαλύπτει τους τρόπους με τους οποίους ενισχύει την αυτοπεποίθησή της για να νιώθει πραγματικά όμορφη κάθε στιγμή της μέρας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Επαγγελματικό μακιγιάζ, σωστός φωτισμός, photo editing, φίλτρα: Υπάρχουν πλέον τόσοι πολλοί τρόποι να "αλλάξει" κανείς την εικόνα του online, προκειμένου να δείχνει αψεγάδιαστη. Με την αλήθεια και το ψέμα να συγχέονται στο διαδίκτυο, πολλές γυναίκες νιώθουν την αυτοπεποίθησή τους να μειώνεται μέρα με τη μέρα.

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest, η Έλενα Γαλύφα αποκαλύπτει τους τρόπους με τους οποίους ενισχύει την αυτοπεποίθησή της για να νιώθει πραγματικά όμορφη κάθε στιγμή της μέρας -ακόμα και χωρίς φίλτρα.

Μεταξύ άλλων, μας συμβουλεύει να κάνουμε όλα όσα μας γεμίζουν, να περιποιούμαστε την επιδερμίδας μας, αλλά και να απομακρύνουμε από τη ζωή μας, όλα εκείνα που μας χαλούν το κέφι, από τοξικές φιλίες και αρνητικούς συναδέλφους μέχρι την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα! Σύμμαχός της για λεία και απαλά πόδια είναι η αποτριχωτική μηχανή Silk-epil 9 SES9-985BS, αλλά και το Silk-Expert Pro 5 PL5129 IPL της Braun, που τη βοηθούν να νιώθει η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού της.

Δείτε το βίντεο: