Τα 4 must follow βήματα περιποίησης για μια πιο νεανική επιδερμίδα

Η πολυτελής τελετουργία ομορφιάς που αναστέλλει τη γήρανση του δέρματος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για κάθε γυναίκα, ο χρόνος που διαθέτει στον εαυτό της για την καθημερινή τελετουργία ομορφιάς είναι η δική της πολυτέλεια που δεν διαπραγματεύεται. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να έχει πολλά βήματα για να δείτε τη διαφορά που επιθυμείτε στην επιδερμίδα σας. Τέσσερα μόνο βήματα αρκούν σύμφωνα με τον οίκο La Prairie για να απολαύσετε μια πιο νεανική, λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα.

Το καθημερινό beauty ritual ξεκινά με τα βήματα του καθαρισμού και της τόνωσης της επιδερμίδας με την τοποθέτηση της λοσιόν Skin Caviar Essence-in-Lotion. Επόμενο βήμα η εφαρμογή του Skin Caviar Harmony L’Extrait με λεπτόρρευστη σύνθεση αποτελούμενη από εμφανή σταγονίδια, τα οποία απορροφώνται απαλά από την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή τους. O συνδυασμός αυτός αλλάζει τα δεδομένα της καθημερινής beauty τελετουργίας γιατί συμβάλλει στην ενίσχυση των δομικών στοιχείων σε όλα τα στρώματα του δέρματος προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση για ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου.

Τα 4 must follow βήματα περιποίησης για μια πιο νεανική επιδερμίδα

Με μια κίνηση ολίσθησης, αρχικά ανάμεσα στα φρύδια μέχρι και το μέτωπο, έπειτα στους κροτάφους αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, ακολούθως στα ζυγωματικά και καταλήγοντας κάτω από τη γραμμή του σαγονιού μέχρι το πηγούνι, ενισχύονται τα πολλαπλά οφέλη του Skin Caviar Harmony L’Extrait. Το τελετουργικό ολοκληρώνεται σύροντας το ένα χέρι γύρω από το στόμα.

la prairie

Για άμεσα και ορατά αποτελέσματα η τελετουργία συμπληρώνεται με τον ισχυρό ορό ανόρθωσης Skin Caviar Liquid Lift, με απολαυστική υφή που απορροφάται και αναζωογονεί την επιδερμίδα με άμεση αίσθηση σύσφιξης, ενώ το τελικό βήμα γίνεται με την εφαρμογή της Skin Caviar Luxe Cream, της απόλυτης κρέμας ανόρθωσης και σύσφιξης από τον οίκο της La Prairie.

Μια πολύτιμη συμβουλή από τον Οίκο της La Prairie ώστε να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα είναι ανάμεσα στα βήματα του beauty ritual να κάνετε παύση για ένα λεπτό για να αφήσετε χρόνο σε κάθε προϊόν να εναρμονιστεί με το δέρμα.

info
Tο νέο προϊόν είναι διαθέσιμο στα φυσικά καταστήματα Attica, Hondos Center, Sephora, Galerie de Beauté και στα αντίστοιχα e-shops.