Η κρέμα προσώπου που γυρνά το χρόνο τέσσερα χρόνια πίσω

Για δέρμα πιο σφριγηλό, μετά από μία μόλις εβδομάδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Γνωρίζατε ότι το δέρμα σας χρειάζεται οξυγόνο για να δείχνει πιο λαμπερό και νεανικό; Κι όμως το οξυγόνο που αναπνέουμε είναι ζωτικής σημασίας, τόσο για την επιβίωσή μας, όσο και για την υγεία του δέρματός μας.

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας απορροφά λιγότερο αποτελεσματικά το οξυγόνο. Χωρίς επάρκεια οξυγόνου, το δέρμα δεν μπορεί να διατηρήσει τη φυσική του ζωτικότητα. Ο τρόπος ζωής και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως είναι η διατροφή, η ατμοσφαιρική ρύπανση και η έλλειψη ύπνου μπορούν να επιδεινώσουν τη γήρανση του δέρματος και να επιβραδύνουν την ικανότητά του να ανταποκρίνεται στην έλλειψη οξυγόνου. Το αποτέλεσμα είναι το πρόσωπο να γεμίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και η επιδερμίδα να δείχνει ολοένα και πιο θαμπή. 

Η κρέμα προσώπου που γυρνά το χρόνο τέσσερα χρόνια πίσω

Η φόρμουλα Phyto Nature Oxygen Cream της Dermalogica δίνει "ανάσα ζωής" στο δέρμα, χάρη στα υψηλής τεχνολογίας ενυδατικά φυτοδραστικά συστατικά του, που βελτιστοποιούν την οξυγόνωση, συμπεριλαμβανομένου ενός φυτού που ευδοκιμεί σε περιβάλλοντα χαμηλής περιεκτικότητας σε οξυγόνο.

Τι κάνει λοιπόν; Συσφίγγει και ανορθώνει, αναζωογονεί και δίνει όγκο στο πρόσωπο, ώστε το δέρμα να γίνει εξαιρετικά απαλό και ανθεκτικό. Για την ακρίβεια, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι "γυρνά το χρόνο 4 χρόνια πίσω” κάνοντας το δέρμα αισθητά πιο σφριγηλό, μετά από μία μόλις εβδομάδα.