Τα aqua mists που θα ανεβάσουν εγγυημένα τη διάθεσή σας

Γνώρισε την ολοκαίνουρια, νεανική σειρά με Aqua mists και aqua lotions από τη Tzimas Cosmetics.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να διατηρήσετε το άρωμα που αγαπάς, όλη μέρα, και μάλιστα είναι πιο απλός απ' ότι φανταζόσασταν. Το μόνο που έχετε να κάνετ εείναι να εφοδιαστείτε, ιδανικά, με το body mist της επιλογής σας (αφού με αυτό μπορείς να αρωματίσεις όλο το σώμα σου) αλλά και τη body lotion με το αντίστοιχο άρωμα, και να τα εφαρμόσετε αμέσως μετά το ντουζ λίγο πριν φύγετε από το σπίτι.

Για να τα πάρουμε όμως από την αρχή, τι είναι τα body mists και γιατί να τα προτιμήσετε από ένα "κανονικό" άρωμα;

Τα body mists (θα τα δεις και με την ονομασία "aqua mists", "body sprays" ή "body splash") είναι η πιο δροσερή και ανάλαφρη εκδοχή ενός αρώματος, που ακριβώς χάρη στην πιο ελαφριά σύνθεσή τους, μπορείτε να τα εφαρμόζετε σε όλο το σώμα (ακόμα και τα μαλλιά ή τα ρούχα σας) και να τα ανανεώνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελούν ουσιαστικά μια εναλλακτική των αρωμάτων που βολεύουν κατά τη γνώμη μας ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητα και μπορούν ακόμα και να τα αντικαταστήσουν με μεγάλη επιτυχία.

Επιπλέον, περικλείονται συνήθως σε πολύ ελαφριά μπουκάλια που είναι πανεύκολο να μεταφέρεις μαζί σου σχεδόν παντού, αφού δεν βαραίνουν την τσάντα σου ούτε πιάνουν πολύ χώρο. Είναι επομένως η τέλεια ιδέα για να ανανεώνετε το άρωμά σας στο γραφείο ή στη βόλτα, ενώ είναι ιδανικά και για ταξίδι. Αποτελούν με λίγα λόγια μια κατηγορία από μόνα τους, η σύνθεση των οποίων βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο νερό ενώ σπάνια περιέχουν οινόπνευμα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr