Μυστικό νεότητας | Πώς να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες έκφρασης

Πολύτιμες συμβουλές και τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης της M Cosmetics, που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες έκφρασης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Καθημερινά το πρόσωπο εκτελεί αμέτρητες κινήσεις. Οι μυϊκές αυτές συσπάσεις, που είναι πιο έντονες στην περιοχή των ματιών, ιδιαίτερα στο "πόδι της χήνας", γύρω από το στόμα, στο μέτωπο και το μεσόφρυο, δημιουργούν τις γνωστές ρυτίδες έκφρασης. Οι ρυτίδες έκφρασης είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα της διαδικασίας γήρανσης και μπορούν να γίνουν πιο εμφανείς με την πάροδο του χρόνου.

Μυστικό νεότητας | Πώς να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες έκφρασης

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την αντιμετώπισή τους, όπως η χρήση αποτελεσματικών αντιγηραντικών προϊόντων περιποίησης, όπως αυτά της M Cosmetics, η διακοπή επιβλαβών συνηθειών, όπως το κάπνισμα, το οποίο εντείνει τις συσπάσεις γύρω από το στόμα, όπου εμφανίζονται οι "ρυτίδες του καπνιστή", η καθημερινή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και οι ενέσιμες θεραπείες, όπως το botox. Η σχολαστική φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης είναι πολύ σημαντική, γι’ αυτό επιλέξτε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της M Cosmetics, που δι- αθέτει προϊόντα με βιομιμητικά συστατικά, αντιοξειδωτικούς και ενυδατικούς παράγοντες και πολύτιμες βιταμίνες για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, την πρόληψη και τη μείωση των ρυτίδων.

info
Διατίθενται στα φαρμακεία και τα ηλεκτρονικά φαρμακεία. Περισσότερες πληροφορίες στο mcosmetics.gr.