Η νέα θεραπεία της Juliette Armand για πιο σφριγηλή επιδερμίδα

Δοκίμασα την Caviar Nourishing Therapy, η οποία προσφέρει σε λιγότερο από μια ώρα ορατά πιο αναζωογονημένη σφριγηλή και υγιή επιδερμίδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Υπάρχουν ημέρες που νιώθω την επιδερμίδα μου πιο θαμπή, άτονη και με έντονα σημάδια κούρασης και σήμερα ήταν μια από αυτές. Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και να επισκεφθώ το showroom της Juliette Armand στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι εξειδικευμένοι αισθητικοί έχουν πάντα να μου προτείνουν την κατάλληλη θεραπεία που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες της επιδερμίδας μου. Έλλειψη άνεσης και ελαστικότητας, έντονες λεπτές γραμμές και ρυτίδες ήταν οι κυρίαρχοι προβληματισμοί μου. Αμέσως μου πρότειναν τη νέα θεραπεία κυτταρικής θρέψης Caviar Nourishing, η οποία υπόσχεται να επαναφέρει τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας μου σε λιγότερο από μια ώρα. Συμφώνησα αμέσως καθώς εμπιστεύομαι απόλυτα τη γνώμη τους αλλά και τα έμπειρα χέρια τους που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα μου.

Η εν λόγω θεραπεία αποκαθιστά τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας, τα οποία της χαρίζουν ελαστικότητα και νεανικό σφρίγος, ενώ παράλληλα επαναφέρει την υδρολιπιδική ισορροπία της κεράτινης στοιβάδας και τη φυσιολογική λειτουργία του επιδερμικού φραγμού. Έτσι διατηρούνται υψηλά τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και ενισχύεται η φυσική διαδικασία ανανέωσής της με αποτέλεσμα να δείχνει και πάλι φρέσκια, νεανική και λαμπερή. Αυτό που με ελκύει περισσότερο στη θεραπεία Caviar Nourishing είναι ότι στηρίζεται στην καλλυντική δράση των εξειδικευμένων και αποτελεσματικών προϊόντων περιποίησης Juliette Armand που εμπιστεύομαι και χρησιμοποιώ στη ρουτίνα της ομορφιάς μου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο missbloom.gr