Ολιστική Αντιγήρανση | Πώς να αναστρέψετε τη γήρανση της επιδερμίδας

Μια επαναστατική τεχνολογία συνδυασμού πολλαπλών θεραπειών εγγυάται ότι αντιστρέφει θεαματικά τη γήρανση της επιδερμίδας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βαρύτητα και ο χρόνος θεωρούνται έννοιες ανίκητες, ειδικά όταν μιλάμε για την εικόνα του προσώπου. Όμως, εάν γνωρίζει κανείς τον σωστό τρόπο για να αντιμετωπιστούν, το αποτέλεσμα είναι τόσο θεαματικό, που μοιάζει μαγικό! Οι εξελίξεις της επιστήμης της αντιγήρανσης μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν θεαματικά τη βαρύτητα και τον χρόνο δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας να αντιστρέψει με φυσικό τρόπο το ρολόι της γήρανσης χωρίς επεμβάσεις και πόνο. Φυσικά, τον πρώτο ρόλο έχει η νέα τεχνολογία που, με τον "χρυσό" συνδυασμό νέων τεχνικών και θεραπειών, δίνει απόλυτα προσωποποιημένες λύσεις πρόληψης και θεραπείας της γήρανσης.

Πέντε θεραπείες σε μία

 Η καινοτόμος τεχνολογία Préime (by Sinclair) έρχεται και στην Ελλάδα για να προσφέρει εξατομικευμένη λύση για όλες τις ηλικίες, αντιμετωπίζοντας ολιστικά όλες τις πτυχές της αντιγήρανσης. Σε μία μόνο συνεδρία εφαρμόζονται ταυτόχρονα πέντε θεραπείες για τις πέντε βασικότερες ανάγκες του δέρματος:

• Καθαρισμός μέσω της τεχνολογίας Vortex και της έγχυσης οξέων φρούτων ανάλογα με την ευαισθησία του δέρματος.

• Οξυγόνωση και λεύκανση με τεχνολογία micropeeling.

• Διαδερμική έγχυση ειδικών αντιοξειδωτικών ουσιών και πεπτιδίων μέσω υπερήχων.

• Μικρορεύματα για τη μυϊκή ενίσχυση του περιγράμματος.

• Ραδιοσυχνότητες για την ενεργοποίηση του κολλαγόνου.

Η τεχνολογία Préime εφαρμόζεται χωρίς ταλαιπωρία ή ερεθισμό, με άμεσο αποτέλεσμα και πλήρη προσαρμογή στην ηλικία του δέρματος, χειμώνα ή καλοκαίρι.

Επένδυση στην πρόληψη

Η γήρανση αρχίζει από την κομβική ηλικία των 30 –τότε το κολλαγόνο αρχίζει ποιοτικά να φθίνει–, όπου, σε συνδυασμό με τα γονίδια αλλά και την άστοχη έκθεση στον ήλιο, το έντονο στρες ή την πρόχειρη διατροφή, επηρεάζεται δραματικά η νεανική όψη. Καλύτερα, λοιπόν, να προλαμβάνουμε όταν ξεκινούν οι βλάβες παρά να τρέχουμε πίσω από γραμμένες ρυτίδες και πανάδες. Όσο πιο νωρίς φροντίσεις το δέρμα σου, τόσο περισσότερα χρόνια θα σε ακολουθεί με υγεία και πιο νεανική όψη.

Ευχαριστούμε την Αργυρή Αθ. Καπελλάρη, δερματολόγο-αφροδισιολόγο, τ. επιστημονική συνεργάτιδα του Νοσοκομείου "Α. Συγγρός", εξειδικευθείσα στην αισθητική δερματολογία, μέλος AFME - Γαλλία, ESCAD, ECAM, EADV, και στις laser εφαρμογές (kapellari.gr).