Αυτή είναι η αγαπημένη γυμναστική των σταρ

Plus: Τα αποτελέσματά της φαίνονται σε όλο το σώμα

Ξεχάστε το Pilates, τη Yoga και την ΗΙΙΤ... Πλέον, τα πιο καλλίγραμμα κορμιά του Χόλιγουντ ορκίζονται στην αποτελεσματικότητα του μποξ. Το μποξ είναι ένα σπορ που συνδυάζει την αεροβική γυμναστική με τη μυική ενδυνάμωση και γυμνάζει ολόκληρο το σώμα. Δείτε ποιες είναι οι celebrities που το έχουν ενσωματώσει στο πρόγραμμά τους και τους λόγους που το αγάπησαν:

Gigi Hadid

Το προτιμάει γιατί της επιτρέπει να εστιάζει στη γυμναστική της χωρίς να την ενδιαφέρει η εικόνα της. "Όταν μπαίνει στο γυμναστήριο, όσοι είναι εκεί με βλέπουν σαν τη μικρή αδερφή τους", έχει πει. "Δεν με αντιμετωπίζουν ως μοντέλο ούτε τους ενδιαφέρει να δουν το σώμα μου. Το μόνο που τους νοιάζει είναι αν ρίχνω καλές μπουνιές κι αυτό είναι που θέλω όταν πάω να γυμναστώ". Επιπλέον, όπως έχει δηλώσει η ίδια, το μποξ την έχει βοηθήσει να αμυνθεί όταν ένα βράδυ δέχτηκε επίθεση από κάποιον.

Karlie Kloss

Gisele Bundchen

Adriana Lima

"Ως γυναίκα, δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να ήμουν τόσο δυνατή, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Στην αρχή, όταν μαθαίνεις, είναι αρκετά δύσκολο γιατί το σώμα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ό,τι θέλεις να κάνεις", λέει. Και προσθέτει ότι οι αξίες που μαθαίνεις στο μποξ επεκτείνονται και έξω από το ρινγκ. "Ό,τι κι αν περνάς, πρέπει να συνεχίσεις να επιμένεις και έτσι μαθαίνεις, αποτυγχάνεις, μαθαίνεις κι άλλο και συνεχίζεις μέχρι να τα καταφέρεις".

Πηγή: Madamefigaro.gr