Πριγκίπισσα Charlene | Επέστρεψε στο Πριγκιπάτο του Μονακό

Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene, μετά την πολύμηνη απουσία της από το Πριγκιπάτο του Μονακό, επέστρεψε στο σπίτι, δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα. Η επανένωση της 44χρονης royal με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δύο τους παιδιά, πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα υπό άκρα μυστικότητα, καθώς η ίδια εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης και πλήρους αποκατάστασης της υγείας της.

Το Παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση αργά το απόγευμα του Σαββάτου, επιβεβαιώνοντας ότι η πριγκίπισσα βρίσκεται και πάλι δίπλα στην οικογένεια της. "Σε συμφωνία με τους γιατρούς της και ενώ η κατάσταση της υγείας της βρίσκεται σε καλό δρόμο, η πριγκίπισσα Charlene μπορεί να συνεχίσει την ανάρρωσή στο Πριγκιπάτο, με τον σύζυγό και τα παιδιά της. Οι επόμενες εβδομάδες θα της επιτρέψουν να αναρρώσει πλήρως, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει σταδιακά τις επίσημες δραστηριότητές της" ανέφερε το Παλάτι, ζητώντας από τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή του ζευγαριού: "Για να διευκολυνθεί η πλήρης ανάρρωσή της, η πριγκίπισσα Charlene εξακολουθεί να χρειάζεται ηρεμία και γαλήνη, το Πριγκιπικό Ζεύγος ζητά να συνεχίσουμε να σεβόμαστε την ιδιωτική ζωή και το οικογενειακό του περιβάλλον".

Από τον Νοέμβριο του 2021, η πριγκίπισσα Charlene νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική της Ελβετίας, καθώς υπέφερε από "εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική", υστέρα από εξάμηνη παραμονή στην γενέτειρά της, Νότια Αφρική. Η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, αναγκάστηκε να αναβάλει την επιστροφή της προς το Μονακό, έπειτα από μόλυνση στο ωτορινολαρυγγολογικο σύστημα, η οποία την υπέβαλε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Διαβάστε Επίσης