Πριγκίπισσα Charlene | Έφυγε ξανά από το Μονακό;

Η απουσία από τις εκδηλώσεις του Πριγκιπάτου αναζωπυρώνει τις φήμες ότι η πριγκίπισσα Charlene εγκατέλειψε ξανά την οικογένεια της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ιστορία της πριγκίπισσας Charlene δεν παύει να απασχολεί τον ξένο Τύπο, με τα δημοσιεύματα να προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της ανεξήγητης συμπεριφοράς της. Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, έπειτα από έξι μήνες που πέρασε αυτοεξόριστη στην γενέτειρά της, Νότια Αφρική, λόγω σοβαρής λοίμωξης στο ωτορινολαρυγγολογικό σύστημα, επέστρεψε τον περασμένο Νοέμβριο στο Πριγκιπάτο, όμως η παραμονή της κράτησε μόλις λίγες εβδομάδες.

Σε συνέντευξη στα γαλλικά media ο πρίγκιπας των Μονεγάσκων εξήγησε ότι η πριγκίπισσα χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει πλήρως "τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά", για αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί σε μια ιδιωτική κλινική της Ελβετίας. Σχεδόν τέσσερις μήνες – στα μέσα Μαρτίου – το Παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, ότι η πριγκίπισσα Charlene έχει πλέον επιστρέψει κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα καθώς "η ανάρρωσή της βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο".

Όπως φαίνεται όμως, η πρώην Ολυμπιονίκης έφυγε ξανά από το πριγκιπάτο προς άγνωστη κατεύθυνση αυτή την φορά. Συγκεκριμένα, το αυστραλιανό περιοδικό "Who" αποκάλυψε ότι η Charlene εθεάθη να επιβιβάζεται σε ιδιωτικό αεροπλάνο στη Νίκαια της Γαλλίας στα τέλη Μαρτίου, χωρίς να είναι γνωστό προς στιγμής προς τα που ταξιδεύει. Δέκα μέρες μετά το Παλάτι δεν έχει προβεί σε περαιτέρω σχολιασμό του δημοσιεύματος.

Διαβάστε Επίσης