Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle | Το φιλί που αντάλλαξαν στα Invictus Games

Οι φωτογραφίες από την τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εμφανίστηκαν στα Invictus Games στην Αυστραλία και στην τελετή έναρξης των αγώνων έδωσαν ο καθένας από ένα λόγο όπου μίλησαν για τα παιδιά τους, την ομάδα της Ουκρανίας αλλά και την αξία των Invictus Games.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex εμφανίστηκαν στην τελετή κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου με την Meghan να έχει επιλέξει μια λευκή μπλούζα που την είχε συνδυάσει με ένα ψηλόμεσο navy παντελόνι. Η δούκισσα ανέβηκε πρώτη στη σκηνή και παρουσίασε τον "απίστευτο σύζυγό της" όπως τον αποκάλεσε ως ιδρυτή των Αγώνων και τον κάλεσε πάνω στη σκηνή.

Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle | Το φιλί που αντάλλαξαν στα Invictus Games

Τότε το ζευγάρι αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί, μια ένδειξη αγάπης και τρυφερότητας που δεν συνήθιζαν να δείχνουν ποτέ δημοσίως ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αφού είναι κάτι που δεν επιτρέπει το Πρωτόκολλο του Παλατιού.

Τόσο η Meghan όσο και ο Harry θέλησαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον Ουκρανικό λαό, με τη δούκισσα να λέει στα ουκρανικά "Slana Ukrani!", δηλαδή, δόξα στην Ουκρανία και τον Harry να λέει στον λόγο του: "Η γενναιότητά σας επιλέγοντας να έρθετε και να είστε εδώ σήμερα δεν μπορεί να υποτιμηθεί" είπε και πρόσθεσε αναφερόμενος στον γιο του: "Όταν μιλάω στον Archie για το τι θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει, μερικές μέρες είναι αστροναύτης. Κάποιες άλλες είναι πιλότος. Πιλότος ελικοπτέρου όπως φαίνεται. Και τότε του υπενθυμίζω πως ό,τι κι αν θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει, αυτό που έχει σημασία είναι ο χαραλτήρας του. Και τίποτα δεν θα έκανε τη μητέρα του και εμένα πιο περήφανο από το να τον δούμε να έχει τον χαραλτήρα που βλέπουμε μπροστά μας σήμερα, εσάς".

Διαβάστε Επίσης