H Sarah Ferguson συγκρίνει τον εαυτό της με τη Σταχτοπούτα

Η Sarah Ferguson περιέγραψε τo love story της με τον πρίγκιπα Andrew.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sarah Ferguson ανέσυρε αναμνήσεις από την ημέρα του γάμου της στο εβδομαδιαίο της podcast και σύγκρινε τον εαυτό της με τη Σταχτοπούτα. 

Η μητέρα της πριγκίπισσας Βεατρίκης και της πριγκίπισσας Ευγενίας περιέγραψε την ιστορία της αγάπης της με τον πρίγκιπα Andrew. Η ίδια ήταν η κόρη ενός αγρότη και αυτό την κάνει, σύμφωνα με όσα είπε, να έχει κοινά με την ιστορία της ηρωίδας του παραμυθιού. 

Διαβάστε Επίσης

H δούκισσα της Υόρκης επέμεινε ότι την ημέρα που μπήκε στην βρετανική βασιλική οικογένεια σκεφτόταν ότι "όλα είναι πιθανά". 

Οι ομοιότητες της ιστορίας της με αυτή της Σταχτοπούτας

Η συνειδητοποίηση ότι ήταν μια σύγχρονη Σταχτοπούτα ήρθε όταν είδε το βίντεο του γάμου πρόσφατα με τις κόρες της, Ευγενία και Βεατρίκη. H Sarah Ferguson πέρασε μία περίοδο ανάρρωσης , μετά την μαστεκτομή που έκανε τον Ιούνιο, στο σπίτι όπου μένει με τον πρώην σύζυγό της Andrew στο Windsor.

Επιστρέφοντας στην ημέρα του γάμου της , η Fergie ανέφερε: "1986, Ιούλιος του 2023, το έθνος σταμάτησε και έκανε διάλειμμα για την κόρη του αγρότη που ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με μία εντυπωσιακή τιάρα που της είχε δώσει η βασίλισσα". 

"Είναι μια απίστευτη ιστορία της Σταχτοπούτας, δεν είναι; Αν και δεν άρμεγα αγελάδες, ήμουν η κόρη του αγρότη... ο πατέρας παραμένει αγρότης". 

Διαβάστε Επίσης