Kelly Fisher | Τι πραγματικά συνέβη με την αρραβωνιαστικιά του Dodi al Fayed και τι κάνει σήμερα

Το όνομα της Kelly Fisher άρχισε να ακούγεται ξανά μετά την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του The Crown.

Η ζωή της Kelly Fisher είχε πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις. Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Dodi Al Fayed ήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου του The Crown. Στη δημοφιλή σειρά του Netflix την υποδύεται η Erin Richards.  Την είχαμε δει και στον προηγούμενο κύκλο αλά στα νέα επεισόδια γνωρίζουμε περισσότερα για εκείνη. 

Ήταν ο Dodi al Fayed αρραβωνιασμένος πριν από τη σχέση του με τη Diana;

Η Kelly Fisher ήταν αρραβωνιασμένη με τον Dodi Al Fayed αλλά τη χώρισε όταν μπήκε στη ζωή του η πριγκίπισσα Diana. Η ίδια έμαθε για τη νέα σχέση του Αιγύπτιου επιχειρηματία μέσα από τον Τύπο, μόλις τρεις εβδομάδες πριν από τη σοκαριστική είδηση του θανάτου του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε μαζί με την πριγκίπισσα της Ουαλίας. 

Η Kelly και ο Dodi γνωρίστηκαν στο Παρίσι τον Ιούνιο του 1996 και αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο. Σχεδίαζαν να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες μετά τον γάμο αλλά όλα άλλαξαν μετά τον αρραβώνα τους. Λίγες μέρες πριν από τον υποτιθέμενο γάμο τους ο Dodi της τηλεφώνησε και της είπε ότι την ξεπέρασε. Ο λόγος ήταν η σχέση του με την Diana. 

H Kelly πληγώθηκε όταν είδε τις φωτογραφίες του Dodi να φιλάει την Diana σε ένα γιοτ αλλά ακόμα περισσότερο όταν έμαθε για το τροχαίο δυστύχημα. Πριν από την τραγωδία είχε δώσει μία συνέντευξη Τύπου στην οποία, μαζί με τον δικηγόρο της, κατηγορούσε τον πρώην αρραβωνιαστικό της ότι την εξαπάτησε. Υποστήριξε ότι ο Dodi της είχε υποσχεθεί μια πλουσιοπάροχη ζωή κα την έπεισε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ και στη συνέχεια τη χώρισε. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μάλιστα φορούσε το ζαφειρένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων τους. 

Kelly Fisher | Τι πραγματικά συνέβη με την αρραβωνιαστικιά του Dodi al Fayed και τι κάνει σήμερα

Λίγο μετά το δυστύχημα η Kelly απέσυρε τη μήνυση και στα επόμενα χρόνια αποκάλυψε ότι τον είχε συγχωρήσει για το κακό που της είχε προκαλέσει. 

Τι κάνει σήμερα η Kelly Fisher

Παρά την απογοήτευση που βίωσε η Kelly κατάφερε να βρει την ευτυχία στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Μετά τον χωρισμό της από τον Dodi προχώρησε και έχτισε μία επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ. Έκανε καμπάνιες για μια σειρά από εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μόδας. Η ομορφιά και το ταλέντο της άνοιξε τις πόρτες σε κορυφαίους οίκους και brands όπως Armani, La Perla, Calvin Klein και Victoria’s Secret.

Έγινε συνώνυμο του στιλ και της κομψότητας στον κόσμο της μόδας. Πέρα από την επιτυχία στην καριέρα της όμως βρήκε και την αγάπη στην προσωπική της ζωή. 

Σήμερα είναι παντρεμένη με τον Ρώσο πιλότο Mikhail Movishna με τον οποίο ζει στην Νότια Καρολίνα. Δεν εργάζεται πια ως μοντέλο αλλά ως μεσίτρια ακινήτων. Με τον σύζυγό της η 45χρονη Kelly έχει αποκτήσει και παιδιά. 

Δεν υπάρχουν βέβαια πρόσφατες φωτογραφίες της αφού μετά από τόσα σκάνδαλα που κατέκλυσαν τη ζωή της θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στα χρόνια που ακολούθησαν. Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν όταν κατέθεσε για τον θάνατο της Diana και του Dodi. 

Kelly Fisher

Διαβάστε Επίσης