Victoria Beckham | To throwback βίντεο από την εποχή των Spice Girls που ανέβασε για τα γενέθλια της Emma Bunton

Η σχεδιάστρια γιόρτασε γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της Baby Spice.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Victoria Beckham μοιράστηκε ένα βίντεο που έκανε τους fans της να νoσταλγήσουν την εποχή των Spice Girls.

Η διάσημη σχεδιάστρια γιόρτασε τα 46α γενέθλια της Emma Bunton, ανεβάζοντας ένα βίντεο με μια σειρά από φωτογραφίες από τότε που έκαναν παρέα και και διεθνή καριέρα ως Posh Spice και Baby Spice.

Η 47χρονη Beckham είχε συμπεριλάβει φωτογραφίες της με την Emma, μεταξύ των οποίων μία που η Baby Spice φοράει ένα μπλε mini φόρεμα με ψηλές μπότες και ποζάρει με τα πλατινέ ξανθά μαλλιά της.

Σε μια άλλη οι δύο τραγουδίστριες περπατούν πιασμένες από το χέρι ενώ δεν λείπουν και οι φωτογραφίες πάνω στην σκηνή με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι πέντε Spice Girls περνούσαν φανταστικά αφού εκτός από παγκοσμίιου φήμης pop stars ήταν και πολύ καλές φίλες. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια ακόμα στηρίζει η μία την άλλη. Εκτός από την Beckham, εξάλλου, και οι Mel C και η Geri Halliwell (Horner) ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της.

"Χρόνια Πολλά, αδελφή ψυχή μου" έγραψε η Geri ενώ η Mel C ευχήθηκε "τα πιο χαρούμενα γενέθλια στη μία και μοναδική Baby Spice. Οι περιπέτειες που περάσαμε! Ανυπομονώ και για άλλες. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά".

Πηγή: MadameFigaro.gr

Διαβάστε Επίσης