Meghan Markle | Ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο της podcast

Θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εργάζονται εντατικά με το Spotify προκειμένου να λανσάρουν τo Archewell Audio, την πρώτη τους εταιρεία παραγωγής ήχου που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και εκπομπές podcast.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Archewell Audio, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μετά από ένα διάλειμμα πλέον ξεκίνησαν πάλι να εργάζονται εντατικά με το Spotify: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι συνεχίζουμε την παραγωγή της πρώτης σειράς podcast της Meghan, δούκισσας του Sussex, που θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι” ανέφερε η ανακοίνωση.

Το ζευγάρι θα συνεργάζεται με το Spotify για να προωθήσει μέσα από τις εκπομπές μια πιο ακριβή πληροφόρηση για τα ζητήματα που τους απασχολούν "πολιτικές, πρακτικές και στρατηγικές που θα προωθήσουν την ενημέρωση και θα περιορίσουν την μετάδοση παραπληροφόρησης”.

Η Meghan και ο Harry είχαν ανακοινώσει για πρώτη φορά την αποκλειστική τους και -πανάκριβη- συνεργασία τους με το Spotify τον Δεκέμβριο του 2020 για τη δημιουργία podcasts που θα βοηθήσουν τη δημιουργία μιας κοινότητας μέσα από κοινές εμπειρίες, ιστορίες και αξίες, όπως ανέφερε και η επίσημη ανακοίνωσή τους.

Διαβάστε Επίσης