Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle | Επισκέφτηκαν τη βασίλισσα Ελισάβετ -Οι λεπτομέρειες της μυστικής συνάντησης

Η πρώτη συνάντηση μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επισκέφτηκαν τη βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν ταξιδέψουν στην Ολλανδία για τα Invictus Games.

Η συνάντηση που είναι η πρώτη του δούκα και της δούκισσας του Sussex και της 95χρονης μονάρχη μετά την αποχώρηση του ζευγαριού από το Παλάτι και την Αγγλία, έγινε υπό άκρα μυστικότητα, όπως επιβεβαίωσαν εκπρόσωποι τους.

Το ζευγάρι πέρασε το πρωινό της Πέμπτης 14 Απριλίου στο κάστρο του Windsor χωρίς να τους καταλάβει κανείς αφού οδήγησαν από το Frogmore Cottage όπου έμειναν μετά την άφιξή τους στο Windsor μια μέρα που ο βρετανικός Τύπος είχε συγκεντρωθεί στο St.George Chapel όπου ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ αντικαθιστούσαν τη βασίλισσα στη λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης των Καθολικών.

Η Meghan και ο Harry συναντήθηκαν – σύμφωνα με δημοσιεύματα- και με τον Κάρολο και την Καμίλα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Η συνάντηση ήταν τόσο μυστική που το προσωπικό του Παλατιού έμαθε για την άφιξη του δούκα και της δούκισσας του Sussex τη στιγμή που έφτασαν. Εντούτοις, κάποιοι πολίτες φεύγοντας από τη λειτουργία στο St.George Chapel δήλωσαν αργότερα ότι είδαν το ζευγάρι στο Windsor. "Δεν το πίστευα όταν είδα ποιος ήταν” είπε ένας συνταξιούχος σε μια εφημερίδα εξηγώντας πως "χαιρέτησα και χαιρέτησαν κι εκείνοι. Έμοιαζαν χαρούμενοι και χαλαροί και μας χαιρέτησαν όλους στο λεωφορείο”.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ολλανδία και πλέον βρίσκεται στη Χάγη για τα Invictus Games αφού θα παραβρεθούν στις εκδηλώσεις της έναρξης των αγώνων στις 15 Απριλίου ενώ στις 16 Απριλίου θα βρεθούν στις εξέδρες για την Jaguar Land Rover Driving Challenge αλλά και στην επίσημη τελετή έναρξης όπου αναμένεται να δώσουν μια ομιλία.

Διαβάστε Επίσης