Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Η πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μονάρχης του Ηνωμένο Βασιλείου επιθυμεί ο εγγονός της να παραβρεθεί στο σημαντικό γεγονός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η διαμάχη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry με το Παλάτι φαίνεται πως σιγά σιγά καταλαγιάζει, αφού οι πρόσφατες πληροφορίες θέλουν τη βασίλισσα Ελισάβετ να επιθυμεί τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex στην Αγγλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Διαβάστε Επίσης

Ύστερα από τη συνάντηση του ζευγαριού με τη βασίλισσα, η οποία έλαβε χώρα πριν κατευθυνθούν για την Ολλανδία και την αθλητική διοργάνωση Invictus Games, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την πρόσκληση της Ελισάβετ προς τον εγγονό της. Μάλιστα, πριν από λίγο ο πρίγκιπας Harry δήλωσε δημόσια για το τι συζήτησε με τη γιαγιά του.

Πιο αναλυτικά, δημοσίευμα της Daily Mail εξηγεί πως η βασίλισσα επιθυμεί πολύ να παραβρεθούν η Meghan Markle και ο Harry στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο το καλοκαίρι, χωρίς όμως να έχουν επίσημο ρόλο. Αυτό σημαίνει πως αν πράγματι το ζευγάρι ταξιδέψει για την Αγγλία τον ερχόμενο Ιούνιο, δεν θα λάβουν μέρος, όπως τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στις επίσημες εκδηλώσεις, ωστόσο θα δώσουν το παρών στη λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου. 

Σίγουρα η παρουσία τους θα σημαίνει πολλά για τη μονάρχη, φυσικά και οι δυο πλευρές χρειάζονται να κάνουν βήματα προκειμένου να αποκατασταθούν πλήρως οι σχέσεις. Σύμφωνα με τους βασιλικούς σχολιαστές, η παρουσία του ζευγαριού στην αθλητική διοργάνωση "Invictus Games" που ίδρυσε ο ίδιος ο Harry, θα ξανακερδίσει νεαρούς υποστηρικτές στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι τους είχαν γυρίσει την πλάτη, όταν αποφάσισαν να φύγουν από το Παλάτι. 

Διαβάστε Επίσης