Meghan Marke- Πρίγκιπας Harry | Το όνομα που ήθελαν να δώσουν στον γιο τους, Archie

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι ήταν ανάμεσα σε δύο αγορίστικα ονόματα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν ένα κοινό ταξίδι μετά από πολύ καιρό στην Ολλανδία με αφορμή τη διεξαγωγή των Invictus Games. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετό κόσμο που έσπευσε να τους γνωρίσει από κοντά.

Σε μία από τις συνομιλίες της, η δούκισσα του Sussex αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Harry ήταν ανάμεσα σε δύο αγορίστικα ονόματα πριν τελικά διαλέξουν το Archie για τον γιο τους. Όπως είπε ο Sherry McBain, ένας στρατιωτικός νοσοκόμος που έπαιρνε μέρος στους Αγώνες, συνομίλησε μαζί με τη σύζυγό του, Mandy, με την Meghan λέγοντας πόσο μοιάζουν τα ονόματα των παιδιών τους. "Η Meghan είπε ‘το Harrison είναι το μεσαίο όνομα του Archie’ και η Mandy είπε "το ξέρω΄. Μιλούσαν για το γεγονός ότι ο Harry και η Meghan δεν μπορούσαν να διαλέξουν ανάμεσα στο Archie και το Harrison για πρώτο όνομα".

Η 40χρονη δούκισσα και ο 37χρονος δούκας είχαν καλωσορίσει το πρώτο τους παιδί τον Μάιο του 2019, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον γάμο τους. Η επιλογή του ονόματος είχε προκαλέσει αίσθηση κάθως οι περισσότεροι περίμεναν ένα πιο παραδοσιακό βρετανικό όνομα όπως το Arthur, το James, το Philip και το Albert.

Το ‘Archie’ είναι υποκοριστικό του ονόματος ‘Archibald’ που σημαίνει αυθεντικός, γενναίος και τολμηρός, ενώ σαν όνομα υπήρχε και στην οικογένεια της Diana αφού ο Archibald Cambell, ο ένατος Earl του Argyll ήταν πρόγονος της. Το ζευγάρι είχε επιλέξει να βαπτίσει τον γιο του με το υποκοριστικό ώστε να έχει μια πιο αμερικάνικη χροιά και είχε επιλέξει το μεσαίο όνομα Harrison που είναι πιο βρετανικό.

Διαβάστε Επίσης