Η πασχαλιάτικη φάρσα του πρίγκιπα William στις ξαδέρφες του, Βεατρίκη και Ευγενία

Το αστείο του δούκα του Cambridge που οι ξαδέρφες του δεν έχουν ξεχάσει μέχρι σήμερα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry ήταν ιδιαίτερα κοντά με τις ξαδέρφες τους, Βεατρίκη και Ευγενία, καθώς μεγάλωσαν μαζί, διατηρώντας αρκετές αναμνήσεις που τους συνδέουν. Μία από αυτές που αφορούσε τον μελλοντικό διάδοχο του βρετανικού θρόνου και τις κόρες του πρίγκιπα Andrew συνέβη την περίοδο του Πάσχα και απ΄ό,τι φαίνεται έχει μείνει αξέχαστη και στους τρεις. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, όταν τα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν σε μικρή ηλικία, ο πρίγκιπας William είχε κάνει μία φάρσα στις ξαδέρφες του, την οποία αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ο πρώην σεφ της βασιλικής οικογένειας, Darren McGrady. 

harry, william, βεατρίκη, ευγενία

Παραδοσιακά, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας επισκέπτονταν το Κάστρο του Windsor για τις πασχαλινές διακοπές, όπως έκαναν και φέτος, για να γιορτάσουν όλοι μαζί. "Μία χρονιά έφτιαξα ένα σοκολατένιο αυγό που είχε ως θέμα το παιδικό νανούρισμα Hickory Dickory Dock. Είχε ένα ρολόι στην κορυφή που έδειχνε μία ώρα και έναν ζαχαρένιο ποντικό που έβγαινε από μία τρύπα", θυμήθηκε ο σεφ σχετικά με το περιστατικό.

"Το στείλαμε στο παιδικό δωμάτιο με έναν ασημένιο δίσκο, όμως 15 λεπτά αργότερα ο υπηρέτης τον επέστρεψε. Είπε πως η νταντά τού ζήτησε να το επιστρέψει. Ο πρίγκιπας William καθόταν σε μία καρέκλα και είχε αποκεφαλίσει τον ποντικό, φοβίζοντας τη Βεατρίκη και την Ευγενία", είπε χαρακτηριστικά ο McGrady που βρισκόταν στις υπηρεσίες της βασίλισσας Ελισάβετ για μία δεκαετία. 

Στη συνέχεια, ο ίδιος θυμήθηκε πως το προσωπικό της κουζίνας χρειάστηκε να δουλέψει γρήγορα για να αντικαταστήσουν τον ποντικό, αλλά και να τον κρύψουν από τον μικρό πρίγκιπα, ώστε να μην συνεχίσει με τη φάρσα του. "Έπρεπε γρήγορα να φτιάξουμε έναν άλλο ποντικό, να τον βάλουμε στην τρύπα και να το στείλουμε πίσω στο δωμάτιο. Νομίζω η νταντά τοποθέτησε το αυγό μακριά από τον William για να σιγουρευτεί πως δεν θα συνέβαινε ξανά", επεσήμανε ο σεφ. 

Και όσο κι αν οι φάρσες πια ανήκουν στο παρελθόν, η οικογένεια επανενώθηκε στο Κάστρο του Windsor προκειμένου να παραβρεθούν στη λειτουργία και να περάσουν μαζί τις γιορτινές ημέρες. Δυστυχώς, η βασίλισσα Ελισάβετ χρειάστηκε να απουσιάζει από το σημαντικό γεγονός, εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων που εμφάνισε τις τελευταίες ημέρες, όπως έγινε φανερό πριν από λίγο καιρό στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου. 

Διαβάστε Επίσης