Jennifer Lopez | Το throwback βίντεο με τον Ben Affleck με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας

Η σούπερ σταρ μοιράστηκε ένα βίντεο από την εποχή που γεννήθηκε ο όρος "Bennifer".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Lopez φαίνεται πως αποτελεί φαν των δεύτερων ευκαιριών, αφού η επανασύνδεσή της με τον Ben Affleck 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους ήταν μία τρανή απόδειξη. Η σούπερ σταρ θέλοντας να γιορτάσει με έναν χαριτωμένο τρόπο τη Γιορτή της Μητέρας μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα throwback βίντεο.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η Lopez επέλεξε ένα στιγμιότυπο που απεικόνιζε την ίδια και τον σύντροφό της, Ben Affleck, να παρακολουθούν έναν αγώνα μπάσκετ, τη στιγμή που η κάμερα τούς πλησίασε. Τότε άρχισαν και οι δύο να δίνουν φιλιά και να στέλνουν χαιρετίσματα στις μαμάδες τους, με αποτέλεσμα η σταρ να θεωρήσει πως το βίντεο αυτό του παρελθόντος ήταν ιδανικό για να γιορτάσει την ξεχωριστή ημέρα. "Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω", έγραψε στη λεζάντα της, με την ανάρτηση να έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο likes και τα 8.000 σχόλια. 

Φυσικά, ήταν μία ξεχωριστή ημέρα και για την ίδια, αφού η Lopez έχει αποκτήσει 2 παιδιά, τα δίδυμα Emme και Max - που πρόσφατα έκλεισαν τα 14 - με τον πρώην σύζυγό της και τραγουδιστή, Marc Anthony, με τον οποίο διατηρεί άψογες σχέσεις. 

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Lopez αποφάσισε να πει για δεύτερη φορά το ναι στον Ben Affleck - όπως είχε γίνει σχεδόν 20 χρόνια νωρίτερα - με το ζευγάρι σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, η τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε με τους φαν της το πώς πραγματοποιήθηκε η πρόταση γάμου, που ήταν μία πολύ συναισθηματική στιγμή για την ίδια, όπως αποκάλυψε. 

Διαβάστε Επίσης