Jennifer Lopez | Οι σημαντικές στιγμές της καριέρας και της ζωής της στο trailer του νέου ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του ‘Halfitme’.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το νέο ντοκιμαντέρ ‘Halftime’ που παρουσιάζει σημαντικές στιγμές στην καριέρα και τη ζωή της Jennifer Lopez.

Δείχνοντας την προετοιμασία της Lopez για την εμφάνιση της στο ΄halftime’ του Super Bowl με την Shakira, το ντοκιμαντέρ παίρνει ως αφορμή τον τίτλο του για να δείξει τη ζωή της σταρ στα 52 της χρόνια, όσα έχει καταφέρει και όσα έχει γίνει σήμερα ως καλλιτέχνης, μητέρα και celebrity που ζει όλη της τη ζωή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Το ‘Halftime’ θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στο φεστιβάλ του Tribeca και θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 14 Ιουνίου. Σύμφωνα με τους συντελεστές, το ντοκιμαντέρ προσφέρει μια ματιά στο κουράγιο και την αποφασιστικότητα που έκανε την Jennifer Lopez μια μεγάλη σούπερ σταρ, από τις ταινίες της και τις συναυλίες της μέχρι την εμφάνισή της στο Super Bowl και την εμφάνισή της στην ορκομωσία του Αμερικανού προέδρου.

"Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην διεθνή σούπερ σταρ που έχει εμπνεύσει ανθρώπους εδώ και δεκαετίες με την δημιουργική ευφυία της και τις πολιτιστικές συνεισφορές της. Και είναι μόνο η αρχή. Το Halftime είναι η αρχή του δεύτερου μισού της ζωής της ενώ δείχνει την εξέλιξή της σαν Λατίνα, μητέρα και καλλιτέχνις", αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου του ντοκιμαντέρ.

Στο trailer που περιλαμβάνει και πλάνα με τον Ben Affleck αλλά και τα παιδιά της, η Lopez δείχνει τα συναισθήματά της στην κάμερα ενώ κλαίει όταν δεν πήρε υποψηφιότητα για Όσκαρ και αγκαλιάζει τα παιδιά της σε μια τρυφερή στιγμή. Ο Affleck εμφανίζεται να μιλάει για την κριτική που έχει δεχθεί η Lopez από τα media, με εκείνη να λέει "το περίμενα αυτό".

Διαβάστε Επίσης