Michael Fassbender - Alicia Vikander | Η σπάνια κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Η προηγούμενη εμφάνιση του ζευγαριού σε κόκκινο χαλί ήταν το 2020.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O Michael Fassbender και η Alicia Vikander ανήκουν σε εκείνους του σταρ που κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι παρά τις επιτυχίες του στο παγκόσμιο σινεμά, έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια ως μόνιμη κατοικία του τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, εκεί που μεγαλώνει και τον ενός έτους γιο του, Mark. Οι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί είναι σπάνιες και αφορούν αυστηρά επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μία τέτοια, λοιπόν, εμφάνιση έκανε το ζευγάρι στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου έδωσε το παρών στο δείπνο Vanity Fair x Louis Vuitton- η Vikander, εξάλλου, αποτελεί ambassador της Louis Vuitton και ταξίδεψε στις Κάννες για την προώθηση του remake της ταινίας "Irma Vep" που έγινε ταινία με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης με τον Fassbender ντυμένο μ' ένα navy blue κοστούμι και λευκό πουκάμισο, και τη Vikander μ' ένα σύνολο από σορτς και αεράτο πλισέ τοπ σε μαύρο χρώμα από τη συλλογή Louis Vuitton. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το σύνολό της με πέδιλα και τσάντα Louis Vuitton, ενώ είχε υιοθετεί το wet look στα μαλλιά της. 

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί ήταν πριν από δυο χρόνια, τον Μάρτιο του 2020, στην πρεμιέρα της Ιρλανδικής ταινίας Calm With Horses, όπου ο Michael Fassbender ήταν παραγωγός. 

Michael Fassbender - Alicia Vikander | Η σπάνια κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί