Η Jennifer Lopez δεν βλέπει την ώρα να παντρευτεί τον Ben Affleck

Όσο κι αν το παίζει κουλ, φίλοι της αναφέρουν πως η σούπερ σταρ επιθυμεί να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Lopez αξίζει να ζήσει το παραμύθι, ειδικότερα ύστερα από την επανασύνδεσή της με τον Ben Affleck, 20 χρόνια μετά τον πρώτο τους αρραβώνα. Η τραγουδίστρια σχεδιάζει τον γάμο της με τον ηθοποιό, ωστόσο η ίδια δεν βλέπει την ώρα να γίνει κ. Affleck, παρά τα όσα λέει σχετικά με το ότι δεν θέλει να βιαστεί.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σούπερ σταρ επιθυμεί μία θεαματική γιορτή για τον γάμο τους, θέλοντας να πραγματοποιηθεί όσο πιο σύντομα είναι δυνατό, ακόμα και στις αρχές του καλοκαιριού. "Η Jennifer θα σου πει πως δεν βιάζεται να παντρευτεί, όμως οι φίλοι της έχουν άλλη άποψη. Η αλήθεια είναι πως αν ο Ben ήθελε να το επιταχύνουν για τις αρχές αυτού του καλοκαιριού, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα", δήλωσε πηγή στο Us Weekly. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η επιτυχημένη σταρ επιθυμεί να πραγματοποιήσει έναν μεγάλο γάμο, όμως για εκείνη το σημαντικό είναι να γίνουν επιτέλους σύζυγοι. "Επιθυμεί να αφήσουν τις επισημότητες ώστε να ξεκινήσουν το ταξίδι τους ως σύζυγοι το συντομότερο παρά αργότερα", ανάφερε η πηγή, προσθέτοντας πως "αναμφίβολα θέλει μια θεαματική γιορτή και τα λεφτά δεν θα είναι πρόβλημα. Είναι και οι δυο δεσμευμένοι στο να το κάνουν να λειτουργήσει, κάνοντας όλα τα δυνατά βήματα για να σέβονται ο ένας τα όρια του άλλου και να μαθαίνουν από τα λάθη του παρελθόντος".

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2002 στα γυρίσματα της ταινίας Gigli και ξεκίνησαν να βγαίνουν λίγο αργότερα, μόλις η Lopez πήρε διαζύγιο από τον δεύτερο σύζυγό της, Cris Judd. Χωρίς να περάσει αρκετός καιρός το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί, κάνοντας ωστόσο πίσω λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, εξαιτίας της πίεσης των μίντια και των διαστάσεων που είχε πάρει το θέμα. Εν τέλει, χώρισαν έναν χρόνο αργότερα, αφού είχαν ήδη ακυρώσει τον γάμο, για να τα ξαναβρουν 17 χρόνια μετά, για να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει. 

Η Lopez πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει πως "νιώθω πολύ τυχερή και χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του. Είναι μία όμορφη ιστορία αγάπης που λάβαμε μία δεύτερη ευκαιρία", υπογραμμίζοντας πως και οι δυο βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις στις ζωές τους, έχοντας ως προτεραιότητα τα παιδιά τους, γεγονός που τους βρίσκει σύμφωνους σε αυτό τον τομέα. 

Διαβάστε Επίσης