Η Jennifer Aniston αστειεύτηκε για το διαζύγιό της από τον Brad Pitt

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην τελευταία εκπομπή της Ellen DeGeneres ως η τελευταία καλεσμένη του σόου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με την εκπομπή της Ellen DeGeneres να ρίχνει αυλαία, αφού το επιτυχημένο για 19 χρόνια σόου έφτασε στο τέλος του, η καλεσμένη που επέλεξε για την τελευταία ημέρα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Jennifer Aniston. Ειδικότερα, η ηθοποιός που διατηρεί στενή φιλική σχέση με την παρουσιάστρια εδώ και χρόνια, ήταν η πρώτη καλεσμένη που είχε εμφανιστεί στην πρώτη εκπομπή του "The Ellen Show", επομένως δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη σημαντική στιγμή της DeGeneres. 

Διαβάστε Επίσης

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η DeGeneres ρώτησε τη φίλη της πώς διαχειρίστηκε το τέλος των Friends, που ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της. "Λοιπόν πήρα διαζύγιο και ξεκίνησα ψυχοθεραπεία", δήλωσε αστειευόμενη η ηθοποιός, αναφερόμενη στον χωρισμό της από τον Brad Pitt. "Μετά έκανα μία ταινία που ονομαζόταν 'Ο χωρισμός'. Απλά αγκάλιασα το τέλος", είπε χαρακτηριστικά η Aniston.

H Aniston και ο Pitt ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 2005, δηλώνοντας πως παραμένουν φίλοι, παρά τον χωρισμό τους. Και πράγματι οι δυο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις, όπως έχουν πει δημόσια. Πριν από δύο χρόνια, το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στα βραβεία SAG, με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν την αγκαλιά που "έσπασε" το ίντερνετ. 

"Ο Brad κι εγώ είμαστε φιλαράκια. Είμαστε φίλοι. Μιλάμε και δεν υπάρχει κάτι περίεργο καθόλου", είχε δηλώσει τον Ιούνιο του 2021 η ηθοποιός την εκπομπή του Howard Stern. 

Δείτε το απόσπασμα από την τελευταία εκπομπή της Ellen DeGeneres:

Διαβάστε Επίσης