Πρίγκιπας Harry- Πρίγκιπας William | Ποιος είναι πιο γοητευτικός; Το χιουμοριστικό βίντεο του Rhys Darby και του Taika Waititi

O διάσημος ηθοποιός και ο σκηνοθέτης από τη Νέα Ζηλανδία σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο για τους δύο πρίγκιπες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William δεν είχαν ποτέ λόγο να ανταγωνίζονται μεταξύ τους αφού οι ρόλοι τους ήταν ξεκάθαροι από την αρχή. Ο William ως διάδοχος του βρετανικού θρόνου ήταν πάντα πιο μετρημένος και σοβαρός στις δημόσιες εμφανίσεις του και ο Harry ως δευτερότοκος είχε μεγαλύτερη ελευθερία να εκφράζεται παρά την αντίθετη άποψη του Παλατιού. Εντούτοις, πολλοί τους σύγκριναν μέσα στα χρόνια και μάλιστα όχι μόνο για τον ρόλο που έχουν να παίξουν στο μέλλον της βρετανικής μοναρχίας αλλά και για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Αυτό έκανε και σε ένα νέο βίντεο ο διάσημος ηθοποιός Rhys Darby που πρόσφατα είχε συνεργαστεί με τον δούκα του Sussex σε ένα χιουμοριστικό βίντεο για την πρωτοβουλία του, Travalyst, αλλά και ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης Taika Waititi.

Στο βίντεο ο Darby περνάει από ανιχνευτή αλήθειας με τον Waititi να του κάνει ερωτήσεις για τη συνεργασία του με τον πρίγκιπα Harry. Κάποια στιγμή ο σκηνοθέτης τον ρωτάει "Πιστεύεις ότι ο Harry είναι πιο γοητευτικός από τον αδελφό του;" με τον ηθοποιό να δίνει μια διπλωματική απάντηση, λέγοντας "πιστεύω ότι είναι διαφορετικοί. Πιστεύω ότι είναι και οι δύο γοητευτικοό με τον τρόπο τους".

Ο ηθοποιός απάντησε ότι θεωρεί ότι ο Harry είναι καλός ηθοποιός ενώ επιβεβαίωσε ότι η επιλογή του T-Shirt με τη στάμπα ‘Girl Dad’ ήταν επιλογή του ίδιου του πρίγκιπα Harry.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε Επίσης