"Σ΄αγαπώ, λατρεμένη μου" | Η αφιέρωση στη Meghan Markle από τη νέα κολλητή της φίλη

Η φιλία που γεννήθηκε στο polo club της Καλιφόρνια, όπου παίρνει μέρος σε αγώνες ο Πρίγκιπας Harry.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι στενές φίλες της Meghan Markle έχουν γίνει συχνά θέμα συζήτησης, ιδίως από τη στιγμή που η εκείνη πέρασε το κατώφλι του Παλατιού της Μεγάλης Βρετανίας. Ως σύζυγος του Πρίγκιπα Harry, κι άρα μέλος της βασιλικής οικογένειας, χρειάστηκε ακόμα και να αναθεωρήσει κάποιες απ' αυτές. Όμως, εκεί που κάποιος φεύγει κάποιος άλλος έρχεται και η νέα ζωή στην Καλιφόρνια, φαίνεται πως έχει φέρει κοντά τη Markle μ' ένα νέο πρόσωπο, την Delfina Blaquier.

Η Blaquier είναι η σύζυγος του Ignacio "Nacho" Figueras, του ιδρυτή της ομάδας πόλο με άλογα Los Padres στην οποία συμμετέχει ο Πρίγκιπας Harry. Το club του συλλόγου βρίσκεται στη Σάντα Μπάρμπαρα κι εκεί συναντιούνται και οι σύζυγοι των παικτών της ομάδας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Εκεί γνωρίστηκαν και η Meghan Markle με την Delfina Blaquier, η οποία μάλιστα θέλησε να δηλώσει τον ενθουσιασμό της γι' αυτή τη φιλία με μία τρυφερή αφιέρωση στο Instagram. 

"Meghan, ανυπομονώ για ακόμα περισσότερες στιγμές μ' εσένα και τον Harry. Αυτός ο χρόνος που περάσαμε τους τελευταίους δυο μήνες ήταν πολύ ξεχωριστός. Αδελφή μου, φίλη μου "pwife” (polo wife)- ιδιοφυής ο όρος που σκέφτηκες! Ανυπομονώ να σε δω ξανά, να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό του παιχνιδιού και να βρούμε περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσουμε. Συνέχισε να βαδίζεις σταθερά και δυνατά. Άκου την καρδιά σου, αυτή θα σε καθοδηγήσει σωστά, γιατί έχεις μια μεγάλη και πολύ όμορφη καρδιά. Σ΄αγαπώ, λατρεμένη μου", έγραψε στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας. 

"Σ΄αγαπώ, λατρεμένη μου" | Η αφιέρωση στη Meghan Markle από τη νέα κολλητή της φίλη
H Meghan Markle με τη Delfina Blaquier