Ο πρίγκιπας Κάρολος επιθυμεί να βελτιώσει τη σχέση του με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle

Οι προσπάθειες που είναι διατεθειμένος να καταβάλει για χάρη των εγγονιών του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει με την παγερή τακτική απέναντι στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, καθώς επιθυμεί να βελτιώσει τη σχέση του μαζί τους. Ο λόγος; Το ότι θέλει να βρίσκεται στις ζωές των εγγονιών του.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας Κάρολος γνώρισε για πρώτη φορά από κοντά τη μικρότερη κόρη του ζευγαριού, Lilibet, ενώ είχε την ευκαιρία να ξαναδεί μετά από χρόνια τον Archie. Όπως δήλωσε η ειδικός σε θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια, Katie Nicholl, "νομίζω πως πολύς κόσμος δεν βλέπει τον Κάρολο ως έναν δοτικό παππού, όμως στην πραγματικότητα είναι ακριβώς αυτό. Έχει περάσει περισσότερο χρόνο τα τελευταία χρόνια με τα Cambridge εγγόνια και είναι πρόθυμος να αποκτήσει μία στενή σχέση με τα παιδιά της Meghan και του Harry". 

Παράλληλα, η Nicholl αποκάλυψε πως ο Κάρολος λατρεύει τις στιγμές που περνάει με τα εγγόνια του και στενοχωριέται πολύ που δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει το ίδιο με τα παιδιά των Sussexes. "Ξέρω πως ο Κάρολος θέλει απόλυτα να ξεκινήσει να θεραπεύει την τραυματισμένη σχέση με τον Harry", επεσήμανε η ειδικός, προσθέτοντας πως φαίνεται πως η συγκινητική συνάντηση με τα εγγόνια του ήταν η αρχή και η αφορμή να ξεκινήσουν νέες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

"Αγαπάει τον γιο του όμως θέλει να τον συγχωρήσει για τα πάντα. Θέλει να επιδιορθώσει αυτή τη σχέση και να προχωρήσουν", αναφέρει η Nicholl, η οποία πιστεύει πως ένας από τους λόγους είναι ότι θέλει να βλέπει τα εγγόνια του, ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται υπερατλαντικά ταξίδια.

Διαβάστε Επίσης