Kim Kardashian | Η σκληρή κριτική που δέχθηκε ύστερα από την πασαρέλα στην επίδειξη του οίκου Balenciaga

Η ριάλιτι σταρ ήταν μία από τις διάσημες κυρίες που περπάτησαν στο σόου για την couture συλλογή του Demna Gvasalia.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν έχει προσπαθήσει να αλλάξει τελείως το προφίλ της, έχοντας αναγνωριστεί από την Anna Wintour και ούσα η "μούσα" του Demna Gvasalia και πρόσωπο του οίκου Balenciaga, η Kim Kardashian εξακολουθεί να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και να λαμβάνει κακές κριτικές από το κοινό. Πρόσφατα, η ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας περπάτησε στην πασαρέλα της παρουσίασης της couture συλλογής Balenciaga που έλαβε χώρα στο Παρίσι, με τους χρήστες του Twitter να μη ρίχνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην παρουσία της δισεκατομμυριούχου. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η Kardashian εμφανίστηκε στο σόου, φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα με μανίκια που κατέληγαν σε γάντια, που είχε το signature σκίσιμο μπροστά, το οποίο ωστόσο χανόταν στις ασορτί over the knee δερμάτινες μπότες που είχε δημιουργήσει ο Gvasalia για το λουκ. 

Και παρά το γεγονός πως το outfit έλαβε θετικά σχόλια, η εμφάνιση δεν έπεισε το κοινό. "Εννοώ είναι όμορφη όμως φαίνεται λες και έχει δυσκοιλιότητα συνέχεια. Γιατί", έγραψε ένας χρήστης στο Twitter σχετικά με την έκφραση και το περπάτημα της σταρ. "Είσαι καλά, Kim; Γιατί μοιάζεις τρομαγμένη", έγραψε ένας άλλος.

Από την άλλη, πολλοί ήταν εκείνοι που στην κριτική για το περπάτημά της, δήλωσαν πως κατάφερε να καταστρέψει το όλο σύνολο. "Το λουκ της ήταν εξαιρετικό, όμως το περπάτημά της ήταν χάλια κατά την άποψή μου. Νιώθω πως περπατούσε κάπως δύσκαμπτα και δεν είχε κίνηση σαν τους άλλους", παρατήρησε κάποιος άλλος, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που συνέκριναν την παρουσία της με της αδερφής της, Kendall, που είναι μοντέλο, γράφοντας: "Πώς το περπάτημά της είναι χειρότερο από της Kendall;"

Παρά τα αρνητικά σχόλια, η Kim Kardashian ένιωσε μεγάλη τιμή που περπάτησε για τον ιστορικό οίκο, βιώνοντας αυτή την εμπειρία, χάρη στον Demna Gvasalia. Εκτός από τη διάσημη επιχειρηματία, στο σόου εμφανίστηκαν και η Dua Lipa, η Nicole Kidman και η Christine Quinn.

Στους καλεσμένους βρέθηκαν η κόρη της, North West και η μητέρα της, Kris Jenner, οι οποίες περίμεναν υπομονετικά για να δουν την Kardashian να περπατά, μια στιγμή που αναμφίβολα δεν θα ξεχάσει ποτέ. 

Διαβάστε Επίσης