Πανικός στο Παλάτι | Θα υπάρξει και δεύτερη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry;

Ο αναβρασμός που υπάρχει στους διαδρόμους του Παλατιού του Μπάκιγχαμ με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού των Sussexes.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πρόσφατη εμφάνιση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στο σπίτι της Oprah Winfrey έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν αν βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν τη δεύτερη συνέντευξη του ζευγαριού; Αναμφίβολα, το ίδιο σκέφτηκαν και στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Διαβάστε Επίσης

Όλοι θυμόμαστε τον θόρυβο που είχε προκαλέσει η συνέντευξη του 2021 των Sussexes, με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας να βρίσκεται σε πανικό, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. Μάλιστα, η βασιλική αναλύτρια, Daniela Elser, πιστεύει πως τα μέλη συμπεριφέρονται περίεργα τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας του ότι φοβούνται για τις επόμενες αποκαλύψεις του ζευγαριού που θα τους αφορούν.

Πιο αναλυτικά, η Elser εντόπισε το πρώτο στοιχείο της αλλαγής της συμπεριφοράς τους, ύστερα από την είδηση ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν πολύ συγκινημένος με αφορμή τη συνάντηση με τη Lilibet. Όπως υπογράμμισε και ο Omid Scobie, βασιλικός αναλυτής, συγγραφέας και φίλος της Meghan Markle, έχει παρατηρηθεί μία αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο η βασιλική οικογένεια χειρίζεται τις καταστάσεις.

Στοο ίδιο θα συμφωνήσει και η Elser, ύστερα από την είδηση ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν πολύ, πολύ, πολύ ενθουσιασμένος και συγκινημένος από τη συνάντηση. "6 'πολύ' σε τέσσερις προτάσεις πρέπει να είναι ένα διαχυτικό ρεκόρ. Όλο το πράγμα διαβάζεται σαν ένα επιπόλαιο briefing που ένας επικοινωνιολόγος από το Λος Άντζελες θα έδινε σε ένα tabloid και όχι ό,τι συνήθως βγαίνει από το Παλάτι. Αναρωτήσου: πότε μέχρι τώρα κάποιος κοντινός από τη βασιλική οικογένεια οικειοθελώς μίλησε;" εξήγησε η αναλύτρια.

Στην ουσία, όπως φαίνεται, το Παλάτι προσπαθεί να δείξει καλή διαγωγή και καλή συμπεριφορά προς το κοινό, έτσι ώστε η συνέντευξη - αν υπάρξει - να μην τους αγγίξει. Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε μία ακόμη είδηση κατά την οποία ο πρίγκιπας Κάρολος επιθυμεί να βελτιώσει τις σχέσεις του με τον μικρότερο γιο του και τη νύφη του για χάρη των εγγονιών του. Άραγε είναι και αυτό τυχαίο; Ποιος ξέρει.

Διαβάστε Επίσης