David Beckham | Οι φωτογραφίες του με γκρίζα μαλλιά από τις διακοπές του με τη Victoria και τη Harper στην Κροατία

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής έχει δοκιμάσει μέχρι τώρα πολλά διαφορετικά hairstyles.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο David Beckham είναι γνωστός, μεταξύ άλλων, και για τη συνήθειά του να αλλάζει συχνά το hairstyle του, τόσο το κούρεμα όσο και το χρώμα των μαλλιών. Μέσα στα χρόνια τον έχουμε δει με μοϊκάνα, με πλατινέ ξανθά αλλά και με ξυρισμένο κεφάλι.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι στις πρόσφατες διακοπές του στην Κροατία μαζί με την σύζυγό του, Victoria, την κόρη τους, Harper, και τον γιο τους, Cruz, αποφάσισε να αφήσει το φυσικό του γκρι χρώμα. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media από μια βόλτα τους με σκάφος σε παραλία, η οικογένεια Beckham φαίνεται να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο μαζί με παρέα. Η Victoria φαίνεται να γελά στις φωτογραφίες ενώ φορά ένα κόκκινο Realisation Par φόρεμα ενώ ο David φορά ένα πορτοκαλί T-shirt και τουρκουάζ μαγιό.

Πρόσφατα, ο Beckham είχε φωτογραφηθεί με πολύ πιο σκούρα μαλλιά στο Wimbledon ενώ είχε κοντύνει αρκετά το κούρεμά του. Η οικογένεια Beckham ταξίδεψε στην Κροατία αυτή την εβδομάδα μετά από ένα ταξίδι που έκανε στο Παρίσι και τη Βενετία με το Orient Express με αφορμή την 23η επέτειο του γάμου του ζευγαριού.

Διαβάστε Επίσης