Πρίγκιπας Κάρολος | Το μυστικό του για την εξαιρετικά καλή φυσική κατάσταση που διατηρεί

Η σύζυγός του, Καμίλα, αποκάλυψε το μυστικό του πρίγκιπα της Ουαλίας που τον κρατά σε φόρμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αφορμή τα 75α γενέθλιά της, η δούκισσα της Κορνουάλης έγινε guest editor στο περιοδικό Country Living, στο οποίο αποκάλυψε τη αγάπη της για τη φύση, ένα χαρακτηριστικό που μοιράζονται με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Κάρολο.

Διαβάστε Επίσης

Η Καμίλα, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκει την εσωτερική του ηρεμία όταν περνούν χρόνο στο Highgrove, είτε όταν ασχολείται με τον φράχτη, την κηπουρική ή την πεζοπορία.

Και αυτό εξομολογήθηκε πως είναι το μυστικό της πολύ καλής φυσικής του  κατάστασης, το περπάτημα και η πεζοπορία στη φύση, που τον κάνει, επίσης, πολύ ευτυχισμένο. Μάλιστα, το 2020 σε ραδιοφωνική εκπομπή η δούκισσα της Κορνουάλης είχε παραδεχθεί πως δεν γνωρίζει άλλο 70αρη σε τέτοια φόρμα, αφού λατρεύει να περπατά και να περπατά.

Ωστόσο, ίσως η καλή του εικόνα δεν αποδίδεται μόνο στην άσκηση αλλά και στις διατροφικές του συνήθειες, οι οποίες δεν ταιριάζουν με εκείνες της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας. Πιο αναλυτικά, ο πρίγκιπας Κάρολος δεν τρώει μεσημεριανό, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και πηγή από το περιβάλλον του Παλατιού.

"Τρώει αργά πρωινό και δουλεύει με αυτό", είχε δηλώσει ο πρώην βασιλικός απεσταλμένος, Gordon Rayner, ο οποίος είχε καταθέσει την εμπειρία του ύστερα από ένα ταξίδι με τον πρίγκιπα Κάρολο. "Το έμαθα με τον χειρότερο τρόπο, πεινώντας όταν άρχισα να καλύπτω τις βασιλικές περιοδείες και βλέποντας με φθόνο όταν το προσωπικό του έβγαζε σνακ από τις τσέπες για να φάνε στον δρόμο", είχε δηλώσει ο Rayner.

Να σημειωθεί πως στο τεύχος που η δούκισσα της Κορνουάλης συμμετείχε, φωτογραφήθηκε επιπλέον για το εξώφυλλο και τη συνέντευξη, μία δουλειά που ανέλαβε η Kate Middleton, ύστερα από αίτημα της πεθεράς της.

Διαβάστε Επίσης