Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ συνοδευόμενη μόνον από την κόρη της, πριγκίπισσα Άννα

Μητέρα και κόρη επισκέφτηκαν έναν ξενώνα φιλοξενίας κοντά στο κάστρο του Windsor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια σπάνια κοινή έξοδο πραγματοποίησε η βασίλισσα Ελισάβετ συνοδευόμενη μόνο από την κόρη της, πριγκίπισσα Άννα. Οι δύο γαλαζοαίματες γυναίκες επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής έναν ξενώνα φιλοξενίας κοντά στο κάστρο του Windsor, προκειμένου να περιηγηθούν στους χώρους όπου διαμένουν άτομο της τρίτης ηλικίας αλλά και παιδιά, ασθενείς με χρόνια προβλήματα υγείας καθώς και οικογένειες που χρειάζονται κοινωνική στήριξη και φροντίδα.

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ συνοδευόμενη μόνον από την κόρη της, πριγκίπισσα Άννα

Το κέντρο "Thames Hospice" προσφέρει τις υπηρεσίες του για περισσότερα από τριάντα χρόνια στους κατοίκους του ανατολικού Berkshire και του νότιου Buckinghamshire εντελώς δωρεάν, με τα έξοδα λειτουργίας του να παρέχονται μέσω φιλανθρωπικών δωρεών. Η 96χρονη βασίλισσα χαμογελαστή σε όλη την διάρκεια της περιήγησης από τους εθελοντές και εργαζόμενους του ξενώνα, έδειχνε απολύτως καλά στην υγεία της. Για την εν λόγω περίσταση επίλεξε να φορέσει ένα φλοράλ φόρεμα σε γαλάζιες αποχρώσεις και μαργαριταρένιες πέρλες στο λαιμό, τις οποίες συνδύασε με μια διαμαντένια καρφίτσα με γαλάζια και λευκά πετράδια στο πέτο του φορέματος.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Δίπλα της, η πριγκίπισσα Άννα σε πιο κλασσικό ύφος επίλεξε ένα καφέ – λευκό καρό φόρεμα με κουμπιά, μια μαύρη τσάντα με χρυσή αλυσίδα και μαύρε γόβες με κοντό τακούνι. Οι royals δέχτηκαν λουλούδια από το προσωπικό καθώς κουβέντιασαν για τα μελλοντικά σχέδια του κέντρου φιλοξενίας. Αυτή είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ σε μια εβδομάδα, γεγονός που αποδεικνύει πως έχει αφήσει πίσω της προβλήματα υγείας και έχει επιστρέψει δυναμικά στα καθήκοντά της.

Διαβάστε Επίσης